Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Discuții despre recuperarea în sănătatea mintală

April 17 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Te confrunți sau te-ai confruntat în trecut cu probleme de sănătate mintală și ești sau ai fost implicat activ într-un proces de recuperare? Te așteptăm să ne împărtășești experiența și ideile tale!
Te invităm să participi la o discuție de grup despre realitățile pe care le-ai întâmpinat în procesul tău de recuperare. În total vor fi 2 întâlniri care se vor desfășura sub aceeași formă dar cu material diferit.
Această acțiune face parte dintr-un parteneriat strategic internațional, proiectul Stepping Stones, finanțat prin programul Erasmus+ și derulat în colaborare cu parteneri din Italia, Islanda și Olanda. Proiectul are ca scop crearea de materiale care să sprijine procesul de recuperare al persoanelor cu probleme de sănătate mintală.
În cadrul acestei întâlniri ne dorim să îți prezentăm o serie de filmulețe scurte (fiecare până în 6 min) create în cadrul proiectului. Ne dorim să aflăm în ce măsură rezonează cu tine. Vrem ca aceste materiale video să fie cu adevărat relevante pentru un proces de recuperare în sănătate mintală.
Pentru noi este deosebit de valoros să aflăm realitatea procesului tău de recuperare, oricât de comun sau unic ar fi. Prin această cunoaștere ne dorim să putem oferi ulterior soluții, sprijin sau educare într-un mod relevant, în comunitate.

Iar pentru tine sperăm să fie un loc în care ai confortul de a fi sincer și posibilitatea de a auzi despre călătoria altor oameni.

Această activitate:
NU este un grup de sprijin
NU este un grup de terapie (nu vom folosi metode și tehnici de terapie)
——————————————————————
CÂND?
11 și 17 aprilie, orele 18:00 – 20:00

UNDE?
Sediul Minte Forte: Calea Dorobanților, nr. 74, sc. IV, ap. 71

CUM MĂ ÎNSCRIU?
Deși evenimentul este gratuit locurile disponibile sunt limitate. Vă rugăm să completați următorul formular pentru a vă asigura un loc la eveniment
https://forms.gle/CyzSKBfHnWmGSz9w5

Numărul de participanți este limitat la 10, însă dacă există mai multe persoane interesate, vom lua în considerare reluarea grupului.

Odată completat formularul vei fi contactat telefonic de către un membru din organizarea evenimentului pentru a confirma prezența.

Participarea este GRATUITĂ!

Te așteptăm cu brațele deschise!

Detalii

Data:
April 17
Interval orar:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/y9DK32V8w

Locație

Sediul Minte Forte
Calea Dorobanților, nr. 74, sc. IV, ap. 71
Cluj-Napoca, Cluj 400609 Romania
+ Google Map

Organizator

Minte Forte
Email
pr@minteforte.ro
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!