Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

nidal stefan + one @ Planetarium

July 27 @ 8:00 pm - 8:30 pm

“nidal ștefan” este un proiect muzical ALTERNATIVE INDIE-BLUES pornit în 2017 activat pe scena locala cât și cea internațională. În 2020 a debutat cu albumul în limba engleză KINGISH (The Imperfect Album), album concept despre drumul dinspre inconștientă spre conștientă. De asemenea mesajul artistului se regăsește în single-uri precum WWYD, Dancing in the Dark si Man of Gold.
În prezent lucrează la al 2-lea album pe nume “Legendar” ce va fi în limba română și are la bază universul miturilor antice grecești.
“nidal ștefan” este muzica cu sens și suflet într-o lume care duce lipsa amândurora.
Lucian Conțiu, muzician percuționist, facilitator tobe africane, co-organizator Ecstatic Dance Cluj-Napoca. Lucian este pasionat de dezvoltare personală și comunitară prin muzică și dans. În ultimii 8 ani a descoperit și aprofundat lumea tobelor africane și a muzicii învățând împreună cu maeștri de percuție și alte persoane cu daruri muzicale, participând la numeroase cursuri de formare, cercuri muzicale și experiențe artistice revelatoare. De 4 ani dă mai departe din învățăturile și energia muzicii prin cursuri regulate de tobe africane și participare la diverse festivaluri, evenimente și ceremonii, lucrând atât cu adulți cât și cu copii, creând spații sigure de încredere, sinceritate, exprimare și conexiune.
🎟️ Prețul unui bilet este de 30 de lei. Se achita la intrare.
🕖 Acces public: ora 19:00.
Concertul începe la ora 20:00. 🕖
LA GUERILLA

WWYD

KINGISH THREEFOLD

DANCING IN THE DARK

MAN OF GOLD

Detalii

Data:
July 27
Interval orar:
8:00 pm - 8:30 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/zwBQdIxo

Locație

Planetarium
Piața Unirii 10
Cluj-Napoca, Cluj 400015 Romania
+ Google Map

Organizator

Planetarium

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This