Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Proiecție specială: Smoke Sauna Sisterhood / Sauna secretelor. Q&A Domnica Petrovai (psihoterapeut)

November 16 @ 7:30 pm

Pentru că proiecția specială din octombrie a fost sold-out și mulți și-au mai dorit bilete, readucem filmul “Smoke Sauna Sisterhood” / “Sauna secretelor” (r. Anna Hints) 👉 joi, 16 noiembrie, de la ora 19:30 la Cinema Victoria (Eroilor 51) în același format: cu participarea Domnicăi Petrovai, psiholog clinician și psihoterapeut pentru o discuție la final cu tema: “puterea vindecătoare a apărențelor.”

Unul dintre cele mai deosebite documentare ale anului, 🏆 “În Profunzimea Osacar 2024” de Estonia și premiat la Sundance 2023 pentru regie! 🎫 Bilete: [link-ul către bilete]

Invitat special: Domnica Petrovai, psiholog clinician și psihoterapeut, autoarea bestseller-ului ‘Iubește și fii iubit(ă).’ “Smoke Sauna Sisterhood” este povestea mai multor femei care se întâlnesc frecvent în întunericul unei saune cu fum și își împărtășesc cele mai ascunse secrete.

❝Un film care țese o vrajă, camera de filmat mutându-se adesea nu pe femeia care se confesează, ci pe cea care o ascultă, creând astfel impresia unei experiențe universale a feminității. ❞ – The Guardian.

❝Miracolul mic, aburind și încărcat de fum al acestui film este că reușește să creeze ceva atât de intangibil, de poetic, din ceva absolut elementar: foc, lemn, apă și pielea goală a femeilor. ❞ – Variety.

🎗O proiecție CinemaTECA TIFF. ℹ️ “Smoke Sauna Sisterhood” / “Sauna secretelor” Estonia, Franța, Islanda, 2023 regia Anna Hints, 1h29 min N-15 – Neretocoman-dat sub 15 ani În întunericul unei saune cu fum, femeile își povestesc cele mai intime experiențe. Înconjurate de o vindecătoare senzație de apartenență, ele își spală rușinea prinsă în corp și simt că renasc.

Detalii

Data:
November 16
Interval orar:
7:30 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/2UtSGXOZS

Locație

Cinema Victoria
Bulevardul Eroilor 51
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

Cinemateca TIFF

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This