Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Recycle Fest Cluj

November 19 @ 12:00 pm - 6:00 pm

Recycle Fest Cluj

Nu vi s-a întâmplat să vă plimbați prin orașul nostru și să observați hârtii, pet-uri, capace, doze, aruncate la întâmplare, în loc să fie reciclate? Ce am putea face în legătură cu asta, pentru o societate mai informată și interesată de procesul de reciclare?

Recycle Fest Cluj este un eveniment unde materialele reciclabile vor prinde o nouă viață! Vă încurajăm să strângeți și să aduceți cât mai multe materiale reciclabile: hârtie, carton, pet-uri, capace, doze și baterii, fiindcă împreună vom face decorațiuni din hârtie și sticle de plastic, vom crea un tablou din capacele de la pet-uri și vom asculta prezentări informative. Iar, la finalul evenimentului, vom strânge toate materialele reciclabile și le vom duce la un centru de reciclare.

Alături de noi puteți avea un impact pozitiv asupra mediului și să contribuiți la sănătatea planetei noastre! Recycle Fest Cluj este un pas spre un oraș mai curat, oameni mai informați și mai implicați în domeniul sustenabilității. Vă așteptăm cu drag, în data de 19 noiembrie, între orele 12-18, la Zazen Street Food Garden!

Această inițiativă face parte din procesul participativ Com’on Cluj, fiind organizat de echipa The Butterfly Effect, 5 elevi de liceu cu visuri mari, care speră să facă o schimbare

Detalii

Data:
November 19
Interval orar:
12:00 pm - 6:00 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/9u7IK179x

Locație

Zazen
Frasinului 41
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

Recycle Fest Cluj
Email
dariamosoiu@gmail.com
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This