Marko Nastic @ Delahoya 2009

Home $ Cinema $ Marko Nastic @ Delahoya 2009

by | May 15, 2009 | Cinema

Marko Nastic @ Delahoya 2009

Marko Nastic s-a nascut in Belgrad. Inca de la o varsta frageda, a fost fascinat de sintetizatoare, de aparate generatoare de ritm, si si-a aratat interesul pentru sound-ul electronic. Primele sale rezidentii au fost in cluburi precum Industria sau Omen unde s-a intalnit cu Dejan Milicevic, alaturi de care au creat proiectul TTP.
In istoricul club Indonesia, Marko a progresat rapid in functia de manager al clubului si si-a intarit colaborarile cu Gordan Paunovic si alte figuri importante din scena muzicala electronica din Belgrad.

Cariera sa internationala a pornit repede dupa ce s-a intalnit cu Umek si Valentino Kanzyani, ambii jucand un rol importat in lansarea sa ca producator si promovarea sa pe scenele internationale. Din momentul in care a devenit o parte a agentiei KNE`DEEP din Berlin, cariera sa a inceput cu adevarat sa progreseze.
Alaturi de Umek si Valentino Kanzyani, Marko Nastic a primit o sustinere extraordinara din partea lui Dj Rush.
Pana in prezent, a mixat alaturi de toate numele importante ale scenei techno, si in aproape toate orasele europene. Primul sau turneu in afara Europei a fost in Brazilia in 2002.
Aparatele sale preferate sunt Roland 909 si sintetizatorul Juno 106.
Marko lanseaza productiile proprii la label-ul Recycled Loops, pentru care a lasant si cele doua Ep-uri “Devil in my pants” si “ Let`s get high”, care au insemnat primele succese pe scena internationala ca producator. Un nou Mix-Cd compus pentru Recycled Loops este deja lansat in Slovenia si in 16 iunie va fi lansat in toata lumea. De altfel, a facut si un remix pentru Martin Hare si a mai lucrat pentru label-ul Dark House Music.
In acelasi timp, pe langa toate acestea a pus bazele popriului sau label, Recon Warriors. Acesta va aduna nume precum cel al lui Dejan Milicevic, Leon, Kabaje, dar si Umek, Valentino Kanzyany si, desigur, Marko insusi.
Cluburile sale preferate sunt M47 in Ungaria, U60 in Frankfurt, Sala del Sel in Gerona si Techno Flash din Valadolid.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!