Unde poti petrece Halloween-ul in Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ Unde poti petrece Halloween-ul in Cluj

by | Oct 27, 2011 | Recomandări

Halloween-ul este o sarbatoare imprumutata, stim cu totii asta. Ea se sarbatoreste pe 31 octombrie, in fiecare an. Noi o sarbatorim prin petreceri / baluri mascate iar la Cluj, in fiecare an, oferta de astfel de petreceri este tot mai bogata.

Astfel, de vineri (28 octombrie) pana marti (2 noiembrie), se anunta un weekend prelungit special pentru aceasta sarbatoare.

Primii care dau tonul sunt cei de la Gimmy Polus si anunta o zumba party, vineri de la h19.00. Seara, dupa orele 22.00, puteti lua centrul orasului la pas si sa alegeti intre petrecerea din Club The One sau cea din Vertigo.

Sambata, pe langa si prin Piata Muzeului, sunt doua petreceri de Halloween. Va decideti voi daca barul Ce? sau Caf’s Pub are oferta mai interesanta 😉

Duminica, singura petrecere de Halloween este la Club Diesel. O traditie, de altfel.

Luni, chiar pe 31 octombrie, Halloween-ul poate fi sarbatorit in multe locuri. Puteti incepe de pe la orele 20.00 cu o petrecere in stil bavarez. De la orele 22, trei localuri isi deschide portile pentru petreceri tematice: My Way, Flying Circus Pub si After Eight.

After Eight continua si a doua zi cu o petrecere de Halloween si astfel pun punct acestei serii de petreceri pe 2001.

Acestea au fost recomandarile noastre. Puteti sugera si alte petreceri prin sistemul nostru de comentarii, de mai jos. Sa aveti parte de un weekend interesant, sa va gasiti costume faine si sa ne regasim prin galeriile foto 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!