Midi Records Release Party

Home $ Party $ Midi Records Release Party

by | Sep 27, 2014 | Party

Midi Records Release Party

Format in Cluj-Napoca, din dragoste pentru muzica buna,Midi Records e o platforma care promoveaza arta,munca unor artisti care impartasesc aceeasi pasiune si probabil aceeasi viziune asupra fenomenului.
De asteptat calitate nu cantitate. Primul release, care va fi sub forma unui vinyl dublu aduna o mana de prieteni cu care ne intalnim si in seara evenimentului.

Pret intrare: 20 / 30 lei

Mihigh este un adept al sunetelor obscure, nonconformiste, si hypnotice, acestea alcatuind un stil aparte, de poveste, in constanta dezvoltare. Adept minimal house, intr-o forma mai profunda, dar si techno in egala masura, Mihigh e apt sa ofere un altfel de vibe, oricarei petreceri.
Membru in familia Sunrise, de primit cu urechile ciulite si picioarele in miscare.

Priku din 2007 figureaza ca membru Sunrise cu acte-n regula. Un tanar absolut talentat, manuieste in permanenta un groove care nu te lasa sa stai jos, il remarci mereu la Sunwaves, se bucura de aprecierea colegilor si clubberilor si e hotarat sa-si indrepte toata atentia catre productie.
Urmareste-l la evenimente, iti va incalzi inima si obosi picioarele

Primul contact a lui Sepp cu muzica electronica a fost prin 2005 cand a inceput sa asculte mai multi artisti din cadrul agentiei Cocoon. Din acel moment a devenit pasionat de muzica techno. A devenit rezident in clubul LaMania iar dupa cativa ani a decis ca e timpul sa produca muzica

Din ce in ce mai cunoscut dupa numele sau, Barac, ½ lui NoiDoi a hotarat in 2012 sa extinda munca solo.
Dedicat armoniei si voii bune, acest artist incalzeste suflete si trezeste zambete.Nascut cu tendinta catre muzica, a strans niste ani de experienta ce se pot gusta asemenea vinului vechi in creatiile sale. Un artist cu adevarat special.

Arapu este un nume din ce in ce mai cunoscut pe scena muzicii electronice a ultimilor ani, atat in Romania cat si pe plan international unde bifeaza evenimente importante de gen. Dj/producator, Arapu este inspirat de imbinarea constanta a sunetelor intr-un mod cu totul particular si original, tendinta care se simte cel mai bine in productiile sale. De urmarit cu atentie.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/4O1” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!