Lansarea Audi A4 @ Polus Center

Home $ Articole $ Lansarea Audi A4 @ Polus Center

by | Feb 23, 2008 | Articole

Urmeaza o relatare de la fata locului, de la lansarea noului Audi A4 adus de catre Autoworld Cluj Napoca. La lansare au concertat Alex, Simplu si Iris. Toata ziua Bogdan Marisca a facut drive-teste in parcarea Polusului, altfel spus, o zi plina in cadrul Polus Center.


Mult fast pentru lansarea unei masini, nu stiu cati din cei ce au fost prezenti se gandesc sa-si achizitioneze o asemenea masina. Adica si eu ma gandesc, dar nu stiu in ce masura voi reusi. Nu am fost ziua sa vad drive-testele facute de Bogdan Marisca insa am ajuns pe seara la concerte. Pentru inceput mi-am delectat ochii cu masinile expuse in cadrulul Polusului: TT Roadster, A8, A6, A3, Q7, si, mult asteptatul, cel ce statea in mijlocului food-court-ului, “sarbatoritul”, noul Audi A4. In parcare am dat si peste un R8 😐 Ce sa zic .. se deosebeste cu multe noul A4 fata de restul A-urilor.

Atmosfera a fost intretinuta de Catalin Maruta iar zona food-court-ului pot spune ca a fost destul de plina, dupa cum puteti vedea aici.

In materie de concerte, Alex a dat startul, alaturi de dansatorii si DJ-ul sau. A cantat, au dansat, a facut fetele sa tipe (dupa cum zicea Maruta aici) iar la sfarsit a dat autografe si s-a lasat pozat alaturi de fani.

A urmat trupa Simplu. In timp ce se pregateau sa urce pe scena au fost asaltati de fani. Smiley i-a bucurat cu autografe si s-a lasat pozat atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Aici puteti sa-l vedeti alaturi de mic si mare impreuna 🙂 In tot acest timp micul biker il privea cu dispret, dar stia el ca va creste mare, si daca isi va schimba motorul va avea un succes mai mare decat Smiley 🙂
Si au inceput concertul cu a lor “Oficial imi merge bine” :



Au continuat cu melodia .. “oare stii ce bine .. e sa fiu langa tine .. tananna”. Da,da .. cea care va aduce aminte de liceu, daca ne gandim la videoclip.



Au incantat publicul cu dansul si talentul lor si pot spune ca au facut un spectacol frumos. Chiar nu ma asteptam.Au urmat veteranii rockului romanesc, trupa Iris. Foarte frumos, insa nu stiu daca un concert rock se poate tine intr-o sala de genul ala, mai ales intr-un mall. Ii puteti vedea “in actiune” aici, aici si aici.Au inceput direct si in forta cu piesa “Fara tine” :




Pe cand am schimbat unghiul din care ii admiram au trecut la “Sa nu crezi nimic”:


In principal, a fost frumos, multa lume, multi clujeni s-au bucurat de un concert gratuit, in special, si abia astept sa se mai lanseze o masina, poate poate se mai lasa cu un weekend de genul asta. Nu uitati ca Duminica intre orele 10:00 si 17:00 Bogdan Marisca va mai efectua test-drive-uri si oricine poate avea ocazia sa faca “o tura” prin parcarea Polusului.

P.S. Restul galeriei de imagini o puteti vedea aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!