Cluburi, Concursuri

Concurs oferit de club Midi

In fiecare saptamana se va organiza cate un concurs oferit de club Midi.

In aceasta saptamana oferim 3 invitatii pentru vineri la Main Warm Up Party (prima zi din cadrul eventului Delahoya 2008), petrecere unde vor mixa Simon Baker, Andy Lee, Mihai Popoviciu si Kid Chriss, si 3 invitatii pentru sambata la Claudia Lovisa si Sophie Oliver.

Da, in total 6 invitatii, cate 3 pentru fiecare seara. 6 sanse de castig !

Ce trebuie sa faci pentru a castiga ?

Posteaza aici un comentariu si spune-ne parerea ta despre clubul Midi si ce alte premii ai dori sa fie puse la bataie pentru perioada ce urmeaza. Cei care detin un blog si scriu un articol despre acest concurs vor avea un avantaj.

Conditiile participarii:
– sa fii din Cluj
– sa fii major(a)

Daca nu te descurci foloseste sectiunea contact.

P.S. Pana la sfarsitul saptamanii e posibil sa mai mentionam cateva premii asa ca nu ezita sa participi.

ClujLife - Te scoate din casă

12 comments

Pai nu e corect… de ce sa fii din Cluj! Poate vin in Cluj special sa imi onorez invitatia 🙂
Ma gandeam sa dau eu primu’ comment ca sa sparg gheata ;)… Daca nu vrea nime invitatii… da la mine… ca pentru 6 invitatii si un show pe cinste vin sigur la Cluj! 🙂

Pai ce pot sa zic…de cand e Midi a inviat viata de noapte din Ardeal si acum am oportunitatea de a vedea multi DJ`i la lucru. In plus, atmosfera, visual`urile, sound`ul sunt toate super..
Felicitari!

sunteti tari. MiDi este cel mai ok club din Cluj. De ce? Pentru ca: pun muzica adevarata si de calitate inbinat cu o atmosfera grozava (jocuri de lumini, acustica de calitate); niciodata nu e supraaglomerat si niciodata nu sunt putini; si nu in ultimul rand, lanseaza mai tot timpul evenimente cu standarde inalte. Deci, au un management foarte bun. Succes in continuare! Salut

se presupune ca ar trebui sa ridicam in slavi clubul Midi ca sa castigam :-?, :-/, :-??.
hope not cause i haven’t been there yet ca sa am o opinie (si pe altii nu-i cred pe cuvant:P). but now u can make it happen:D. alors, cap ou pas cap:>?

Nu se presupune asa ceva. Se cere doar o opinie, desigur in cazul in care ai fost in club.
Se pot da idei despre premiile ce vor fi oferite pe viitor in cazul in care nu poti sa-ti exprimi parerea despre club.
Un exemplu pentru cei ca tine .. acum au o sansa de a vedea clubul si de a-si exprima parerea dupa 😉

hmmmmm!!!club midi.da d mult timp tot vreau sa ajung in acel loc …..despre care am auzit lucruri foarte bune.muzica super ok,soundul f tare,cine stie poate de data aceasta o sa ajung si eu,o sa fiu norocos.in c priveste premiile eu zic ca sunt ok si ca si sugestie ar putea sa fie mai multe si mai dese aceste invitatii si dc s-ar si plusa cu ceva consumatii…….oricum dc e distractie e bine si dc e in midi e si mai bine

e buna ideea cu invitatiile…macar asa cei care nu au fost pana acum au ocazia sa vada ce se distreaza lumea in MIDI 8-}…e d’ajuns sa intri odat si apoi te abonezi garantat…;)

MIDI RULZ! si cu asta am cam zis tot…daca nu ati fost pana acum ati pierdut foarte multe seri si evenimente tari, asa k nu mai stati pe ganduri!!! si stiti ceva…eu chiar vreeeeeeaaaauu invitatie :-p!
V=am pupat

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 18

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Mon 18

Crazy mix! Hendrick’s – Lamb&Watt tonic

18 February, 12:00 pm - 19 February, 1:00 am
Mon 18

Tandrețuri pentru femei

18 February, 7:30 pm
Mon 18

Quiz’n’ROOM

18 February, 8:00 pm - 19 February, 12:00 am
Tue 19

Create-Break-Innovate @ ClujHub

19 February, 6:00 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.