Final de zi spectaculos oferit de A. Bogdan și J. Cristian în cea de-a cincea zi a turneului Winners Open WTA250

by | Aug 5, 2021 | Sport, Știri Cluj

Emoții puternice în cea de-a patra zi a turneului de tenis Winners Open WTA250. Ana Bogdan a pierdut în fața sârboaicei Aleksandra Krunic (6-3, 6-3). Jaqueline Cristian a pierdut și ea la simplu, însă a oferit un meci incredibil cu favorita turneului, Andrea Petkovic (6-4, 6-3). Fetele au revenit însă în forță la meciul de dublu, o confruntare cu Mihaela Buzărnescu și Irina Bara. Un final spectaculos de zi, după ce au salvat două mingi de meci.

Am trăit foarte intens ultimele puncte. De la 8-5 în sus, nici nu mai știu cât era, nici nu mă mai interesa scorul, tot ce voiam era să dau toate mingile înapoi, să nu mai fie nicio greșeală, nicio presiune. Și efectiv să luptăm până la ultimul punct. A fost o minge foarte frumoasă, eu cel puțin am trăit-o din plin pentru că știu că ea era la fileu și eu încercam să fiu pe tot terenul, să prind toate mingile, să dau înapoi, Ana Bogdan.

Cred că asta a fost cheia meciului, am luptat până la ultimul punct, pentru că nu sunt adversare ușoare. A fost un meci dificil și e foarte dulce victoria. În tiebreak, în ultimele puncte, chiar am fost amândouă mult mai compacte, mai focusate oarecum, cu o dorință de victorie foarte mare. Meciul a fost up and down, și noi și ele am avut mult noroc, ele au dat multe linii, noi la fel, din setul doi s-a echilibrat meciul și de aia a fost tiebreakul atât de strâns, pentru că am ridicat nivelul amândouă, Jaqueline Cristian.

 

Lesia Tsurenko a avut un meci cu ghinion. Ea a trebuit să se retragă din cauza unei accidentări suferită la spate, în primul set, la 4-3 pentru Seone Mendez. Un moment important pentru australianca de 22 de ani care va juca primul ei sfert de finală al carierei într-un turneu WTA.

Cea de-a cincea zi a turneului Winners Open WTA250 va începe cu talentata Alexandra Eala. Tânăra de 16 ani din Filipine va juca cu egipteanca Mayar Sherif, cea care a învins-o marți pe favorita numărul 1 al turneului, Alize Cornet. Ziua se va încheia pe terenul central cu un meci de dublu care le va readuce în fața fanilor pe Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This