Miss Bamboo Aprilie si concert Anna Lesko @ Club Bamboo

Miss Bamboo Aprilie si concert Anna Lesko @ Club Bamboo – sambata 11 aprilie

Clubul Bamboo anunta un eveniment lunar: Miss Bamboo. Debutul il va avea sambata aceasta cu Miss Aprilie unde prezentatori vor fi Morar si Buzdugan iar invitatul special al serii va fi Catalin Botezatu. Concurentele se vor lupta pentru o excursie in Turcia si posibilitatea de a defila, ulterior, purtand creatiile lui Catalin Botezatu.

In aceasi seara va avea loc si un recital sustinut de Anna Lesko.

Pret intrare: 20 RON pentru baieti si 10 RON pentru fete. (50% reducere cu Studcard).

Clubul Bamboo s-a declarat astazi, 9 aprilie a.c., intr-o conferinta de presa, deschis pentru toata lumea. Preturile de intrare au fost modificate semnificativ ! Cateva exemple: berea porneste de la 6 RON; o cafea – 6 ron; cocktailurile sunt intre 12 si 16 ron; apa plata – 5 ron.

Conducerea clubului a anuntat evenimente grandioase in fiecare weekend, clubul fiind deschis doar vineri si sambata urmand ca ulterior sa se stabileasca o seara studenteasca. Vor fi invitati diferiti artisti de renume atat nationali cat si internationali. Un exemplu sigur ar fi: Bob Sinclair pe 30 mai 😉

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz