Sfaturi in materie de agatat – varianta feminina #2

Home $ Articole $ Sfaturi in materie de agatat – varianta feminina #2

by | Feb 1, 2010 | Articole

Dupa cum am promis, revin cu o alta varianta a ideii de baza din acest articol.

Adina zice:

Indiferent de ziua saptamanii, cluburile si localurile sunt verificate de tineri in cautare de distractie, relaxare sau partener/a. Pentru ca exista varianta masculina de tips & tricks pentru “agatat”, eu vin cu exemple concrete prin care am trecut eu sau prietenele mele incercand sa prindem in mreje cate un mascul.

Trebuie sa recunoastem, noi femeile ne pregatim ore in sir pentru o iesire in oras, in special daca vrem sa atragem o persoana de sex opus. Acordam aspectului timp mult mai mult decat e necesar si probam 3-4 outfit-uri pana ne hotaram asupra unuia. Trebuie sa stim din start itinerariul noptii ce urmeaza pentru a ne imbraca adecvat cu locatiile ce urmeaza a fi vizitate. Primul articol se invarte in jurul pub-urilor in care se danseaza. Sunt preferate de catre tineri deoarece nu sunt “pline de fite” si de obicei au preturi mai rezonabile decat cluburile.

Seara fetelor, ne pregatim sa iesim in societate. Ne-am asigurat ca suntem odihnite si suntem in stare sa rezistam o noapte intreaga fara sa cadem la datorie cand ne e lumea mai draga. Dus, crème, machiaj cat mai pisicesc pentru ca prinde cel mai bine la “public”, fiecare alta freza, fiecare toarna parfum pe ea sa fie sigura ca al ei iese in evidenta. Ne asortam vestimentatiile intre noi si cu locatia pentru a nu iesi in evidenta intr-un mod rusinos. 10 minute de agitatie- sunt bine? Nu par prea grasa? Nu mi s-a intins machiajul? Etc etc. Pregatim gentile – elementele de baza din trusa de machiaj, parfumul, batistute uscate & umede, bani si cam tot ce ne mai pica in mana. Nu degeaba mi s-a spus ca o geanta de femeie e un obiect periculos si dubios. Pentru a iesi din casa trebuie in primul rand sa ne simtim ok cu aspectul pe care il avem, altfel vom fi incomodate si pierdem increderea in noi.

Ajunse la locatie, tintim o masa mai libera, erau doi tipi si o gagica. Am banuit initial ca sunt un cuplu si un prieten. Am facut cunostinta, ne-am pus intrebarile de baza – legate de facultate, job, etc. Am privit un jur sa vedem ce se poate “servi” in acea seara si am dat atacul la bar. Vodka si energizant am luat pentru inceput. Am ramas pentru cateva minute acolo pentru a explora oportunitatile: am ochit un tip in capatul celalalt de bar si unul la o masa in apropierea noastra.

In continuare voi discuta despre fetele mele cu X, Y si Z ( care ne-a parasit fara o poveste prezentabila aici) pentru a pastra identitatea ascunsa . X s-a dus la baie sa isi revizuiasca machiajul si sa vada cine mai este prin pub. A intalnit acolo un tip care i-a atras atentia si s-a bucurat ca era lumina sa il vada mai bine. Program de pudrat, aranjat parul, evidentiat decolteul. Tipul, stand alaturi, vedea totul in oglinda – avantajele toaletelor mixte. S-a bagat singur in discutie – “Nu imi imprumuti rimelul tau?”. Ea a zambit, au inceput apoi o conversatie cam tampa, dar numai buna pentru primii pasi. Au iesit impreuna din baie si fiecare a luat-o pe drumul sau, asigurandu-se ca celalalt vede unde se aseaza. E o regula de baza sa nu te fixezi alaturi de o persoana din start si pentru toata seara, risti sa descoperi la final ca ti-ai pierdut timpul degeaba sau sa il sufoci.

Y a fost mai dezamagita, timpul a trecut si nimic interesant in peisaj. A mers la bar pentru o noua comanda si cand se impaca cu situatia,s-a asezat un personaj langa ea. Parca o ignora total, ceea ce a starnit-o: trebuia sa ii atraga atentia. Pentru femele nu exista replici standard de agatat, asadar conteaza spiritul spontan. “Imi recomanzi ceva de baut sau ma lasi sa beau tot suc?” nu a fost tocmai o replica gandita, insa a prins la tip. I-a cumparat o vodka cu energizant si au discutat despre cat de rar incep fetele o discutie cu un negru-strain (la figurat). Mi-a placut de ea pentru ca a evitat subiectele prea personale, in special cel legat de fostele relatii. E bine de evitat o astfel de discutie la prima intalnire. Pentru ca regulile jocului trebuie respectate, s-a scuzat si a revenit cu noi la masa. Era sigura ca daca tipul e interesat de ea, va sti unde sa o gaseasca.

X s-a pus pe dans si l-a observat acolo si pe tipul ei. Era momentul perfect pentru apropiere; au dansat insa ea a lasat impresia ca nu e prea interesat de respectivul. Se uita in jur dupa altii, mai discuta cu cate o persoana. La un moment dat a aprut un alt tip care s-a apropiat brusc de ea si a luat-o la dans – a fost ocazia perfecta: i-a cerut “pradei” sa o salveze.Touche! I-a mai spus si ca ii place parfumul lui si l-a intrebat ce foloseste – are o obsesie pentru parfumurile masculine, inclusiv cel al pielii. Oricum se spune ca mirosul pielii e mai atragator decat orice parfum de super-marca, e vorba de chimie, de atractie.

Tipul pe care il agatase la bar Y a facut ceea ce ne si asteptam, a aparut la masa noastra sa o intrebe daca e multumita de vodka sau trece din nou la suc. Nu a fost o replica prea reusita, insa stia ca are o bila alba prin faptul ca ea facuse deja primul pas.

Stabilit de acasa era faptul ca nu merge niciuna acasa cu vreun tip, insa daca merita accepta o a doua intalnire. X a refuzat sa iasa la o cafea de dimineata pe motiv ca e sesiune si are de invatat – normal, nu era adevarat, insa i s-a parut ca nu prea are subiecte atractive de discutat cu el. Lui Y i s-a cerut numarul de telefon insa si-a oferit id-ul de Y!M – mai usor de stabilit un mometn bun pentru o noua intalnire si ii dadea ocazia sa il caute pe social networks ( facebook, hi5, etc). In plus, varianta asta e cea mai potrivita pentru a-l cunoaste mai bine si pentru a-l refuza mai usor.

De retinut: sa nu-l lasi sa te vada intr-o stare de ebrietate mai puternica decat a lui / sa pastrezi o doza de mister pentru a-l face sa isi doreasca sa te revada / nu fii ostentativa

To be continued…

#

Aceasta a fost punctul de vedere al Adinei 😉 Vezi si ce a zis Mirona.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!