Cinema

Andre Klang @ Delahoya 2010

Andre Klang – un alt invitat confirmat pentru Delahoya 2010

Andre s-a nascut în 1988 in Graz, Austria si a fost inca de foarte mic interesat de muzica. In perioada scolii el a fost cel care era responsabil de muzica din cercul lui de prieteni insa posibilitatea de a experimenta cu adevarat meseria de Dj a venit la 15 ani cand a reusit sa-si achizitioneze 2 turn-table-uri. Anul urmator ii rezerva primele evenimente din postura de Dj in cafenele, baruri si discoteci.

La inceputul carierei punea muzica mai comerciala, pentru mase, dar în scut timp stilul lui avea sa se schimbe, pe la varsta de 17 ani, o data cu descoperirea muzicii techno. Din acel moment, n-a mai fost doar doar un Dj care punea muzica in nestire ci a devenit rezidentul unui club de after-hours in orasul sau natal. Toate acestea i-au dat experienta necesara pentru a fi invitat la evenimente techno impreuna cu mari artisti nationali si internationali. La 19 ani a ajuns rezident la renumitul Table Dance Club, perioada in care a avut libertatea de a-si exploata dragostea pentru tech-house, house, techno si minimal. A incercat astfel sa creeze o mixtura intre stiluri astfel incat sa faca lumea sa guste din ce e mai bun in fiecare stil. Cateodata aceasta muzica poate fi techno, altadata mai mult minimal sau cateodata mai mult tech-house – depinzand exclusiv de locatia si publicul in fata caruia evolua. A adoptat multe stiluri muzicale deoarece nu a vrut sa fie stiut ca un Dj care pune mereu acelasi stil muzical, sa nu se creeze o imagine a lui, ca a unui Dj care pune mereu techno sau mereu minimal.

Tot la varsta de doar 19 ani a inceput sa produca muzica si sa se concentreze asupra productiei de sunete si ritmuri. Astfel, in scurt timp si-a produs propriile piese.

In prezent inca munceste la crearea sound-ului propriu pentru ca Andre doreste sa-si creeze singur sunetele si nu sa foloseasca preseturile altor artisti, tinand foarte mult la originalitate si la ideea ca muzica sa trebuie sa-l reprezinte 100%. Desigur ca inseamna intotdeauna mai multa munca, dar aceasta nu este o piedica in atingerea scopurilor sale.

Andree Klang este considerat in acest moment tanara speranta a muzicii electronice austriece fiind foarte apreciat in cluburile emblematice vieneze precum Flex sau MNML Camera.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC