Lee Burridge @ Club Midi

by | May 3, 2011 | Articole

Lee Burridge / Mihigh

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Lee Burridge

Lee Burridge a fost unul dintre primii dj de muzica dance din Hong Kong si i-a fost astfel mai usor sa isi impuna personalitatea. Construindu-si constant profilul si dupa ce a pus Hong Kong-ul pe harta clubbing-ului, el a devenit un dj international. Dupa sase ani, Lee punea deja muzica la majoritatea petrecerilor club tour din Hong Kong, inclusiv Cream, Ministry of Sound, Malibu Stacey si Northern Exposure. Pe 10 iulie 2005, a facut parte din line-up-ul unuia dintre cele mai mari festivaluri ale Europei, Exit 05 in Novisad, Serbia.
O data cu dezvoltarea curentului clubbing in Romania, Lee Burridge a inceput sa se indragosteasca de scena electronica de aici si inceput sa ne viziteze tot mai des.
Cu timpul Lee a evoluat si ca producator iar in 2010 a lansat impreuna cu Mattew Dekay piesa Wongel lansata la Cecille. A avut un imens succes, single-ul avand suport din partea unor dj renumiti precum Sven Väth, Radioslave,Tobi Neumann, Karotte, Dubfire, Tiefschwarz, Reboot, Nick Curly, Butch, Gregor Tresher, Monika Kruse, Simon Baker.
Recent a mixat la Sunwaves 9, iar pe Kudos Beach Lee Burridge & Luca (Audiofly) au facut un show incendiar.

#Concurs: 15 invitatii puse la bataie. Recomanda acest eveniment pe wall-ul tau (facebook) si lasa mai jos un comentariu pentru verificare. Castigatorii se anunta in ziua evenimentului. Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This