Cluburi

Lee Burridge @ Club Midi

Lee Burridge / Mihigh

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Lee Burridge

Lee Burridge a fost unul dintre primii dj de muzica dance din Hong Kong si i-a fost astfel mai usor sa isi impuna personalitatea. Construindu-si constant profilul si dupa ce a pus Hong Kong-ul pe harta clubbing-ului, el a devenit un dj international. Dupa sase ani, Lee punea deja muzica la majoritatea petrecerilor club tour din Hong Kong, inclusiv Cream, Ministry of Sound, Malibu Stacey si Northern Exposure. Pe 10 iulie 2005, a facut parte din line-up-ul unuia dintre cele mai mari festivaluri ale Europei, Exit 05 in Novisad, Serbia.
O data cu dezvoltarea curentului clubbing in Romania, Lee Burridge a inceput sa se indragosteasca de scena electronica de aici si inceput sa ne viziteze tot mai des.
Cu timpul Lee a evoluat si ca producator iar in 2010 a lansat impreuna cu Mattew Dekay piesa Wongel lansata la Cecille. A avut un imens succes, single-ul avand suport din partea unor dj renumiti precum Sven Väth, Radioslave,Tobi Neumann, Karotte, Dubfire, Tiefschwarz, Reboot, Nick Curly, Butch, Gregor Tresher, Monika Kruse, Simon Baker.
Recent a mixat la Sunwaves 9, iar pe Kudos Beach Lee Burridge & Luca (Audiofly) au facut un show incendiar.

#Concurs: 15 invitatii puse la bataie. Recomanda acest eveniment pe wall-ul tau (facebook) si lasa mai jos un comentariu pentru verificare. Castigatorii se anunta in ziua evenimentului. Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 13

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Thu 13

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Thu 13

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Thu 13

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Thu 13

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC