Niste Baieti @ Booha Bar

Home $ Articole $ Niste Baieti @ Booha Bar

by | Jun 6, 2011 | Articole

Niste Baieti lanseaza albumul “Fara muzichie viata e pustiu”.

Pret intrare: 15 lei

Pornind de la celebra replică a maestrului Ştefan Mihăilescu-Brăila, în capodopera “Secretul lui Bachus” (1984): “Fără poezie… viaţa e pustiu!”, Nişte Băieţi au hotărât să scoată un nou material discografic: “Fără muzichie, viatza e pustiu!” Albumul “doreşte să aducă în inimile generaţiilor tinere marile hituri ale muzicii anilor «de aur» ai epocii comuniste”, spun punk rockerii, şi “să readucă în lumina reflectoarelor marii compozitori ai unor generaţii pierdute”, cu piese reinterpretate ale unor artiști ca Gică Petrescu, Margareta Pâslaru, Mihai Constantinescu, Semnal M, Compact etc. Singura trupă din România care abordează stilul “muzică de petrecere cu distors şi final glorios”.

Noul cd a fost “compus” și readaptat în decursul celor șase ani de activitate live a formației, pe scenele underground ale cluburilor, în culisele marilor festivaluri sau chiar cu chitara în mână, în mijlocul prietenilor, lângă un pahar cu bere. “Fiecare piesă are o poveste a ei, fiecare poveste are o nostalgie a ei și fiecare nostalgie este păstrată, ca într-un clasor de timbre, pe acest cd care poate fi și peste mulți ani șters de praf și reascultat“, spun Niște Băieți.

Din dragoste și respect pentru compozitorii si interpreții care ne-au adus bucurii în anii copilăriei, Albert (voce), Barbu (bas, backing vocals), Gabi (chitară, backing vocals) și Icsu’ (tobe) vor să transpună “melodiile nemuritoare scrise înainte, în timpul și după epoca «de aur» în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generațiilor tinere, în speranța că piesele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite“ și de acestea.

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie. Se intra in concurs prin postarea acestui eveniment pe wall-ul vostru. Reveniti mai jos cu un comentariu pentru verificare. Update: Castigatorii au fost anuntati 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!