TIMO MAAS – ultima surpriză electro la Peninsula 2012

Home $ Festivaluri $ TIMO MAAS – ultima surpriză electro la Peninsula 2012

by | Aug 14, 2012 | Festivaluri, Știri Cluj

După anunţul privind Faithless DJ set de joi seara, cu Sister Bliss, fanii muzicii electronice se pot bucura de încă o petrecere mixată de unul din cei mai cunoscuţi DJ-I din lume la Festivalul Peninsula 2012: TIMO MAAS!

Germanul şi-a început devreme cariera, la vârsta de 17 ani, când şi-a cumpărat primul turntable, iar în 1982 mixa deja la petrecerea unui prieten. La începuturile anilor ’90 era membru activ al zonei rave, însă adevăratul său succes s-a lăsat aşteptat încă un deceniu: piesa To Get Down, mai apoi colaborarea cu frontmanul Placebo, Brian Molko, pentru First Day, l-a propulsat în topul DJ-ilor din întreaga din lume. TIMO MAAS mixează vineri, 24 august, în Freedom Music Arena, de la ora unu noaptea.

Pentru cei care nu se vor sătura joi doar cu concertele Defender, Zdob şi Zdub, Republic şi The Straits – în premieră pentur România, foşti membrii Dire Straits vor cânta hiturile legendarei trupe de rock – de la Main Stage sau cu setul Sister Bliss de la Kiss Terrace, de la ora 22, tot aici, va cânta Byron. Trupa românească de rock alternativ, care îşi are numele de la vocalul său carismatic, Dan Byron, avut primul concert pe 1 decembrie 2006, iar albumul de debut, Forbidden Drama, a fost lansat în toamna lui 2007. De atunci, băieţii au mai avut două apariţii discografice de succes şi actualmente se numără printre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti din România.

Totodată, alături de cele cinci locaţiile muzicale Peninsula 2012 – Main Stage, Kiss Terrace, Freedom Music Arena, Ciuc Live Music Stage şi Booha Academy (care începe petrecerea încă de miercuri seara cu Becherovka Silent Dance)– şi la MIERT PUB vor avea loc în fiecare seară concerte de cover-uri ale unor tinere formaţii.
Programul muzical complet al Peninsulei poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului.

Noi avem in desfasurare un concurs cu 2 abonamente la acest festival. Detalii aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!