Lansare “Despre oameni si melci” pe DVD @ Casa TIFF

Home $ Cinema $ Lansare “Despre oameni si melci” pe DVD @ Casa TIFF

by | Dec 18, 2012 | Cinema

Echipa celui mai popular film românesc din 2012 îi așteaptă pe clujeni la Casa TIFF, pentru a savura împreună atmosfera de sărbătoare și a descoperi surprizele de pe noul DVD „Despre oameni și melci”, care va fi lansat oficial și la Cluj.

Tudor Giurgiu (regizor) și Oana Giurgiu (producător), alături de actorii Dorel Vișan și Ovidiu Crișan, vor fi prezenți la Casa TIFF din Cluj-Napoca vineri, 21 decembrie, ora 17:30, pentru o întâlnire cu toți cei care au apreciat deja acest film, și-ar dori să îl vadă sau să îl ofere cadou.

„Despre oameni și melci” este lansat acum și pe DVD, după ce în 2012 a fost pe locul I în topul filmelor românești, după numărul de spectatori, câștigându-și locul printre cele mai mari succese de public din ultimul deceniu de cinema. Echipa filmului va prezenta la Casa TIFF materiale bonus de pe noul DVD, inclusiv scene tăiate la montaj, care vor încânta cinefilii și colecționarii!
DVD-ul beneficiază și de un comentariu special înregistrat de Tudor Giurgiu, împreună cu actorul Andi Vasluianu. Cei doi retrăiesc atmosfera de la filmări şi oferă detalii savuroase despre cum această poveste neobişnuită a ajuns pe marele ecran.

Nu lipsesc nici celebrele filmulețe utilizate în campania de promovare fără precedent a filmului: primul flashmob simfonic din România, realizat la Cluj în prefața ediției TIFF de anul acesta, cu participarea orchestrei Notes & Ties; aventurile melcului “viral” în București si la mare; spotul de promovare ARO; reclama pentru clinica de fertilizare Pro Familia.
Secțiunea de bonusuri este completată de un generos documentar making-of de 30 minute, în care protagoniștii filmărilor – actorii principali, directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, scenaristul Ionuț Teianu și întreaga echipă de producție – oferă detalii deosebite despre atmosfera de pe platourile de filmare și dezvoltarea întregului proiect, de la primele cuvinte pe hârtie până la ultimul “motor!”.

DVD-ul poate fi achiziționat deja din lanțurile de librării Cărturești, Humanitas și Librarium, dar și de la Casa TIFF (str. Universității nr. 6), atât în momentul lansării, cât și ulterior.

O recenzie a filmului puteti citi aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!