Vaya Con Dios @ Sala Sporturilor

Home $ Articole $ Vaya Con Dios @ Sala Sporturilor

by | Dec 21, 2012 | Articole

Cea mai de succes trupa belgiana, Vaya Con Dios, revine in Romania pe data de 13 martie 2013 la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Vaya Con Dios isi anunta retragerea printr-un megaturneu, “Farewell Tour”, care-i va aduce pe belgieni pentru ultima oara in Romania, insa pentru prima data la Cluj-Napoca in primavara anului viitor.
Dupa succesele inregistrate in anii precedenti in Romania, Dani Klein si colegii sai de trupa au decis sa revina in Romania in cadrul ultimului lor turneu international, prin care-si iau adio de la fani, sustinand doua concerte la Cluj-Napoca si Bucuresti.
Trupa incheie astfel 27 ani de cariera glorioasa. Vaya con Dios este actualmente cea mai cunoscuta trupa belgiana. Hituri precum What’s a Woman, Puerto Rico, sau Neh Na Na Na se aud constant pe toate posturile de radio; turneele trupei au traversat globul din Rusia pana in Angola. In total, trupa a inregistrat pana acum vanzari ce depasesc 7 milioane de albume si 3 milioane de single-uri.
Pe data de 13 martie 2013 vom putea asculta pentru prima si ultima data la Cluj-Napoca hiturile care au consacrat celebra trupa belgiana in cadrul unui spectacol exceptional.

Conform site-ului oficial, va mai concerta si Hans van Oosterhout.

Pret bilete:
pentru categoria VIP, biletul costă 260 lei
pentru categoria I, biletul costă 190 lei
pentru categoria II, biletul costă 130 lei
pentru categoria III, biletul costă 100 lei

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!