Jubileul @ Teatrul National “Lucian Blaga”

Home $ Articole $ Jubileul @ Teatrul National “Lucian Blaga”

by | Mar 21, 2013 | Articole

Premiera: Jubileul

cu Maia Morgenstern in rolul principal.

Pret bilete: 30-60-80-100 lei ( in functie de locul in sala)

Biletele sunt puse in vanzare la Agentia Teatrala din Piata Stefan cel Mare nr.14 deschisa de luni pana vineri orele 11:00-17:00
telefon: 0264/59.53.63

“Jubileul” este un recital captivant al actriței Maia Morgenstern, în regia meșterului Radu Beligan care amintește însă, cât de important este “rolul” regizorului de a exploata resursele interpretei în funcție de personajul atribuit. Stimulează calitățile speciale ale actriței Maia Morgenstern pe care o ferește de orice exagerări exterioare în prezentarea unui personaj complex, Amelie, o divă. Aceasta va relata momente importante din cei cinzeci de ani de viață trăită cu tristeți și bucurii. Textul aparține francezilor, Jean- Marie Chevret – actor , scenarist și lui Michele Ressi – prozatoare și dramaturg, a înregistrat succes internațional, fiind o tragicomedie despre lume teatrului și realitatea curentă privite prin prisma unei vedete. Replica moderează remarcabil, stările și situațiile prin care trece și a trecut diva, îi compune în substanță profilul care este încadrat între două “coperți” prin implicarea servitoarei Caroline (Victoria Dicu)

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii (single) la acest eveniment. entru a intra in concurs trebuie sa postezi linkul evenimentului pe wall-ul tau de facebook si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!