Festivaluri

Summer Well – Un festival ca o vacanta

Editia a 3-a a festivalului Summer Well a avut loc in weekendul 10-11 august 2013, in apropiere de Bucuresti.
Un festival de mult timp asteptat, mai ales dupa jumatatea de editie de anul trecut cand a doua zi a fost anulata din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Domeniul Stirbey (o padure / un parc din Buftea) a fost asaltat de ~10.000 de persoane, care mai de care, de la liceeni si studenti pana la familii cu copii, toti dornici de muzica buna si relaxare de weekend. Intr-adevar, festivalul a fost ca o vacanta!

In prima zi am avut parte de Blood Red ShoesEugene McGuinnessMichael KiwanukaGlasvegas și The XX, probabil cel mai mare nume pentru care au venit majoritatea. Si pe bune dreptate: “Dumnezii muzicii ma-sii, exceptional concert”.

Festivalul a fost deschis de un pop-punk cu influente indie si multa energie. S-a continuat mai lent, cu Eugene si freza lui de Elvis, ca apoi sa se schimbe povestea pe un sunet afro-british, perfect pentru indragostiti. La lasarea serii, cand Glasvegas au urcat pe scena, padurea era plina! Publicul a fost ridicat in picioare, proiectii si lumini au iesit in evidenta iar dupa prima piesa s-a simtit o legatura stransa…
Timid, printre sunetisti, si-au facut aparitia si cei la The XX. Dupa un “Buona Sera” discret, printre luminile difuze si fum, s-a inceput cu Crystalized si un mare zambet pe fata publicului. Cu un sound cat mai simplu, minimalist si doua voci incredibile care suna mai bine live, au trecut prin “Coexist”, o buna parte a djset-urilor lui Jamie de la Boiler Room sau Radio 1, terminand cu “Intro”-ul oferit la bis. Da, a fost un concert de la care ai parte de o total alta experienta fata de interpretarea de pe album. Hipnotizant, putin spus…

The Family RainSpectorEverything EverythingThe Vaccines şi Suede au facut parte din line-up-ul din a doua zi de festival. Pe langa acestia, am avut parte de un spectacol surpriza sustinut de japonezii de la Enra. Recunosc, n-am vazut concertele din a doua zi dar am ramas placut impresionat de spectacolul vizual oferit in pauza dintre ultimele doua concerte.

Locatia este deosebita! Parcul a fost frumos amenajat si impartit pentru diversele activitati de festival, de la zonele de chill-out si stat pe iarba, langa lac, pana la foodcourt, cinema indoor sau outdoor si zonele de hamace.
Sunetul a fost foarte bun, scena impunatoare si branduita discret.
Preturile ok, de asteptat pentru Bucuresti. De la 3 lei un pahar cu apa, 6 lei o bere la draft samd.

Summer Well s-a tinut de promisiune, am primit exact ce ni s-a comunicat ca vom primi, am avut parte de o experienta foarte faina. Festivalul a fost o salvare pentru aceasta vara, dupa ce Peninsula, B’ESTFEST sau Rock the City n-au prea iesit cum trebuie…

Galerie foto realizata cu Samsung NX300:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sun 21

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sun 21

We Love Retro 2018

20 October, 9:00 pm - 21 October, 9:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC