Start cu ritm la competiția artelor

Home $ Știri Cluj $ Start cu ritm la competiția artelor

by | Aug 22, 2013 | Știri Cluj

Transylvania International Music and Art Festival dă startul înscrierilor pentru competiția muzicală desfășurată în cadrul ediției din acest an. Competiția artelor va culmina și în 2013 cu o finală pe măsură în cadrul căreia câștigătorii TiMAF vor pune mâna pe trofeul festivalului, dar și pe marele premiu de 3000$.

Ediția din acest an deschide pentru început porțile artiștilor și pasionaților de muzică pentru a se înscrie în lupta pentru marele premiu. Cei interesați trebuie să posteze una din melodiile lor (compoziție proprie sau cover) pe pagina oficială de Facebook TiMAF: https://www.facebook.com/MusicArtFest iar mai apoi să trimită un mail pe adresa [email protected] cu mai multe detalii despre trupă/artist, datele de contact (mail, telefon) și linkuri cu alte melodii. Imediat după înscriere, viitorii artiști TiMAF vor fi contactați și vor avea șansa de a-și expune talentul, conform tradiției, fie în una din locațiile partenere, fie pe scena amplasată în perioada 27-29 Septembrie 2013 în Piața Unirii.

Transylvania International Music and Art Festival dorește și în acest an să promoveze tinerele talente și de aceea le va oferi șansa de a se afirma, de a-și demonstra pasiunea pentru artă și de a intra cu șanse egale în lupta pentru cei 3000$. De asemenea, prin diversitatea pe care o oferă festivalul, organizatorii vor încerca să atragă publicul înspre cunoașterea acestor noi artiști. La ediția din 2012, trupa FUNKorporation s-a bucurat de cecul în valoare de 3000$ și ca urmare, în prezent aceștia beneficiază de notorietate la nivel național, dar și de numeroase aprecieri în domeniul muzical.

TiMAF 2013 va debuta în acest an pe 27 Septembrie 2013 cu evenimentul Open Stage din Piața Unirii și va umple centrul Transilvaniei cu evenimente culturale axate pe cele zece arte (dans, teatru, arhitectură, publicitate, muzică, arte decorative și design, street arts, literatură, publicitate și gastronomie) până pe 13 Octombrie 2013. Prin intermediul celor trei componente: main event, componenta competițională și cea educațională, publicul clujean, și nu numai, va putea vedea ce înseamnă fiecare domeniu artistic abordat în cadrul festivalului. Însă, până pe 27 Septembrie, competiția artelor se va desfășura în mediul online, prin intermediul înscrierilor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!