The Mortal Instruments: City of Bones

Home $ Articole $ The Mortal Instruments: City of Bones

by | Sep 6, 2013 | Articole

The Mortal Instruments: City of Bones e încă o poveste adolescentină intrată în cinema doar pentru a satisface nişte tineri îndrăgostiţi de poveşti fantasy cu un el sau o ea dintr-o altă lume sau o altă rasa.  Adaptarea după o carte de succes vândută în milioane de exemplare, intră în cinematografe weekend-ul acesta şi cred că s-ar pute să ocupe un loc fruntaş atât în box office-ul românesc cât şi în cel american. Povestea din Mortal Instruments se axează pe Clary Fray (Lily Collins), o adolescentă aparent obişnuită, care trăieşte în zgomotoasa metropolă newyorkeză. Viaţa ei se schimbă după ce descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre, un clar războinic, format din jumătăți de oameni şi îngeri. Aceşti protejează lumea de demoni şi alte spirite rele mâncătoare de suflete umane, iar acum misiunea lor devine şi mai importantă.

Despre distribuţie nu pot să vă spun mare lucru pentru că este formată din tineri actori destul de necunoscuţi. Singurul nume cu experienţă este cel al lui Jonathan Rhys Meyers, actor cunoscut pentru rolul din The Tudors sau August Rush.

The Mortal Instruments: City of Bones vine cu vechea teorie despre existenţa unei lumi invizibile aşezată peste a noastră pe care doar cei aleşi, cei puri, cei deosebiţi pot să o vadă. Din păcate teoria acesta a mai fost exploatată în filme, aşa că o versiune adolescentină prin New York nu prea mă încântă. Totuşi public pentru aşa ceva este şi cred că vizionare se poate face de orice are chef de un film fără pretenţii, de un basm modern spus pentru adolescente şi adolescenți.

Marian Iuga, FilmSinopsis

The Mortal Instruments: City of Bones
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!