ClujLife Awards 04 – săptămâna #2

by | Jan 20, 2014 | Ale noastre

Saptamana trecuta am dat startul votului la ClujLife Awards 04 – Bun de explorat cu EuroGsm, un proiect prin care publicul “devorator” de evenimente şi tot ce înseamnă o viaţă socială activă, îşi poate încuraja organizatorii favoriţi să continue munca depusă, cu succes, în 2013. Tot ce a contat în 2013 se sintetizează într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

Doar in prima zi s-au inregistrat >1700 de voturi iar dupa prima saptamana avem >3100 de voturi valide.

Pentru saptamana trecuta, Outwear ofera un voucher de 150 lei. Am ales castigatorul folosind random.org:

Felicitari Ana Tirlea, vei fi contactata pentru a stabili cum poti intra in posesia premiului.

Continuam si in aceasta saptamana cu voturile si ne pregatim sa sarbatorim 6 ani! Vineri va asteptam la party cu Livio & Roby @ Club Midi.

Votul se da exclusiv pe www.clujlife.com/awards, fiecare participant ce respecta regulamentul campaniei intrand automat intr-un concurs ce ofera saptamanal vouchere in magazinele Outwear & Smuggler, iar la finalul campaniei urmand a fi anuntat castigatorul unui smartphone Samsung Galaxy S3 Mini oferit de EuroGsm.

Premiul acestei saptamani: voucher in valoare de 200 lei in magazinul Smuggler (Iulius Mall, etaj 1).

Pentru a participa la concurs
– Esti automat inscris la concursul saptamanal atata timp cat, dupa vot, iti lasi o adresa de email valida si un numar de telefon real. Alegerea castigatorului se face cu ajutorul site-ului randomg.org.
– Premiul cel mare, smartphone-ul Samsung Galaxy S3 Mini isi va gasi castigatorul tot prin tragere la sorti. Pentru a intra in aceasta tragere la sorti trebuie sa-ti lasi o adresa de email si un numar de telefon real, dupa vot, iar apoi sa schimbi cover picture-ul contului tau de facebook folosind imaginea de mai jos iar ca description sa apara acest text: “Am votat la https://www.clujlife.com/awards 04 – bun de explorat cu http://www.eurogsm.ro/”.

amvotat
Intregul regulament poate fi gasit aici.

Categoria “Cel mai tare festival culturalo-socialo-artistic” va fi oferita de catre Iulius Mall iar castigatorul va primi un premiu surpriza.
Avem o noua categorie: “Cel mai bun eveniment cultural”.

Nominalizatii pot folosi aceste materiale pentru promovare online (cover pictureafis).

Aici gasiti castigatorii de anul trecut iar aici toate articolele despre editiile precedente.

Tags: awards

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This