Flash Shop #2 @ Studio 26

by | Jan 28, 2014 | Articole

Flash Shop #2
Targ de accesorii, hainute frumoase si bijuterii handmade.

Știm că sezonul reducerilor e spre sfârșit și că aveți harta mall-urilor imprimată pe tălpile cizmelor, dar nu-i așa că fix geanta aia neagră la care ați visat, colierul acela superb care ar merge de minune cu o cămașă roz nu le-ați găsit?
Ei bine, speră că la FLASH SHOP veți dibui mici comori, că veți rezolva problema stresantă a cadoului ideal pentru cea mai bună prietenă și că veți petrece o oră într-o atmosferă degajată, ultra-hiper-extra feminină, îmbibată într-un puternic iz fashion. Așa cum ne place nouă!

Pentru că, vorba aceea, ne este plin “podu’ de târguri”, noi l-am numit FLASH SHOP și așa i-a rămas numele. Dacă un târg sună greoi și ai impresia că durează o veșnicie să îl străbați, în epoca super-vitezei, lucrurile nu se pot întâmpla altfel decât repede.

So, long story short:

A) Pentru toată suflarea feminină:

Dragele noastre, vă invităm cordial sâmbătă, 8 februarie începând cu ora 11.00 în inima celui mai cool campus studențesc clujean – Hașdeu – mai precis la mansarda STUDIO 26, un loc cât de poate de cool și prietenos.
Vă așteptăm în gașcă sau singure (nu de alta, dar precis vă veți ciocni de vreo colegă, prietenă, cunoștință), să admirați și mai ales să cumpărați chestii faine, de la hăinuțe până la genți, curele, cizme & botine, bijuterii hand-made. Pe scurt, cam tot ce reprezintă dulapul unei fete. În cazul nostru, a numeroase fashioniste:)
Așadar, ne dăm întâlnire la STUDOIO 26 (Piezișă 26 – acces: cele din Hașdeu știu cum – cele care stau oriunde altundeva: taxi, mașina personală/de împrumut sau bus), sâmbătă, 8 februarie, la ora 11.00. Fix la timp să ne bem cafeaua împreună, să răsfoim reviste fashion și să socializăm!

B) Pentru cele darnice

Adică pentru fetele care doresc să participe la eveniment în calitate de expozante.
Condiții de participare:

Trimiteți un e-mail pe [email protected] sau pe www.facebook.com/Flashme.ro cum că vă interesează statutul de EXPOZANT.

Toate articolele și obiectele propuse spre vânzare trebuie să fie curate, îngrijite (rupt, pătat, uzat nu fac parte dintr-un vocabular fashion!). Știți voi…să vă atragă. Șă vreți să le cumpărați.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This