Polus Wedding Days

Home $ Articole $ Polus Wedding Days

by | Jan 29, 2014 | Articole

In perioada 14-16 februarie, clujenii sunt invitati la cea de-a doua editie a Polus Wedding Days, eveniment organizat de agenţia de publicitate Publisys, în parteneriat cu centrul comercial Polus Center Cluj.

Polus Wedding Days este un eveniment special care va oferi mai mult decat o mana de ajutor celor ce se afla in cautarea “ingredientelor” pentru ziua cea mare. Acesta este o expozitie profesionistă ce reuneste sub aceasi umbrela companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive. Grijile mirilor vor fi preluate de catre profesionisti in domeniul nuntilor, oferindu-le acestora, timpul si linistea, atat de necesare inaintea unui astfel de eveiment.

Evenimentul oferă publicului său ţintă produse şi servicii de profil printre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbracăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumusetare, florării, servicii de entertainment, catering, etc.

Programul evenimentului este de vineri pana duminca, de la orele 10-22, iar accesul in cadrul targului este gratuit. Pe parcursul intregului eveniment, vor fi organizate mai multe concursuri cu premii, pentru a celebra cum se cuvine sarbatoarea iubirii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!