RTPRCTR @ Boiler Club

by | Feb 9, 2014 | Party

RTPRCTR – Muzică bună prin rotaţie

Preţ intrare: 10 lei

Un nou concept de party original Boiler prin care vrem să păstrăm vie cea mai bună muzică de-a lungul timpului: de la rock, la electronică, la pop și hip hop.

Contrar scopului unui rotopercutor, de a face găuri, noi ne dorim exact contrariul: să umplem un gol muzical, cu melodiile voastre preferate. De unde să știm care sunt acestea? Simplu. Ni le împărtășiți, postându-le pe wall-ul evenimentului.

În funcție de ce vă gâdilă simțurile, noi vom alcătui periodic un playlist menit să vă scoată din casă, să va aducă în Boiler Club și să vă reamintească de cele mai frumoase timpuri și clipe din viața voastră.

Aveți ocazia să ne dați o ”lecție” în ceea ce privește muzica bună și aveți ocazia să contribuiți la crearea unui playlist genial, pentru un nou party original Boiler!


#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/xlx” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Mon 28

EC Garden

31 August, 5:00 pm - 1 October, 10:00 pm
Tue 29

Recital Cvartetul Transilvan

29 September, 7:00 pm
Wed 30

kinema ikon 50

30 September, 7:30 pm - 9:30 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This