Gabby Young and Other Animals @ Diesel Club

Home $ Articole $ Gabby Young and Other Animals @ Diesel Club

by | Apr 14, 2014 | Articole

Gabby Young and Other Animals

Gabby Young and Other Animals sunt o trupă britanică excentrică, formată din 8 persoane, aducând împreună pe aceeaşi scenă, ritmuri din muzica tigănească, folk, rock şi jazz.

În centrul atenţiei trupei este excentrica cântăreaţă şi compozitoare de origine engleză Gabby Young, care aduce o perspectivă proaspătă în trupă, şi o muzică la care mulțimile din Europa, SUA, Japonia și Australia sar de bucurie.

Albume

Albumul ”One foot in front of the other” este urmat de critica si succesul albumului din 2012, ”The Band Called Out For More”. Aceste lucruri le-a văzut Gabby prezentate peste tot de The Metro și The Independent, la un interviu de o pagină și o recenzie de 4 stele în The Sun’s Something For The Weekend, cu alte comentarii de 4 stele din The Guardian, FT și Mirror.

Primul album al trupei, ‘We’re All In This Together’, a fost la fel de laudat. La lansarea sa în 2010, a castigat prima pagina a celor mai renumite ziare din Marea Britanie, inclusiv The Guardian, The Sunday Times si Evening Standard.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!