Spring Raw Academy @ Samsara Foodhouse

Home $ Articole $ Spring Raw Academy @ Samsara Foodhouse

by | May 16, 2014 | Articole

Spring Raw Academy

Seminar de Longevitate şi Rejuvenare

Înscrierile pot fi făcute numai telefonic, apelând numărul de telefon 0729 771 012 – Larisa.

Ar fi bine ca viaţa să ne fie nu doar lungă, ci şi bună. Este vorba despre cantitate şi calitate, care (în această excepţie de la regulă pe care o reprezintă însăşi viaţa) nu se exclud, ci se completează. Longevitatea este determinată atât de personalităţile biologice ereditare ale fiecăruia, cât şi de (mai ales) condiţiile sociale precum modul de viaţă, de alimentaţie, de muncă, odihnă etc. Este nevoie să dedici ani din viaţă pentru a da viaţă anilor, iar pentru dobândirea şi susţinerea unei vieţi sănătoase şi împlinite este nevoie de o rejuvenare necurmată a organismului.

Pentru o durată excepţională a vieţii, te poftim să ne fixăm şi adâncim împreună cunoştinţele despre aceste două noţiuni, în cadrul seminarului de Longevitate şi Rejuvenare, predat de către dr. Olivia Diana Langa – specialist în nutriţie prin hrană vie – care ne va explica însuşirile unor superalimente şi ne va purta pe tărâmul lor tainic şi feeric, relevându-ne proprietăţile miraculoase pe care le au. Odată partea teoretică asimilată, ne vom bucura de roadele practicii bucătăreselor raw ale Samsarei Foodhouse – Diana Moga şi Mihaela Molnar – ce vor face trei feluri de mâncare nepreparată termic care vor ocupa locuri fruntaşe în meniul creat de curând şi care va apărea la sfârşitul lunii mai: elixirul revigorant Mucuna Matata, lasagna raw cu brânză din busuioc şi raw cake cu mere şi agave.

Dacă sună, arată şi eşti încuviinţat că o să fie bine, te poţi înscrie telefonic apelând numărul de telefon 0729 771 012 – Larisa. Cât despre valoarea participării, care este mai degrabă o investiţie decât o cheltuială, corespunde sumei de 120 de lei şi poate fi plătită în ziua cu pricina, înainte de începerea evenimentului. Ori, dacă îţi face plăcere, ne poţi vizita înainte, de luni până duminică de la 11 la 23.

Rămâi sănătos, longeviv şi rejuvenat!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!