Retro Paradei Toamnei

Home $ Cultural $ Expozitii $ Retro Paradei Toamnei

by | Oct 10, 2014 | Expozitii

Retro Paradei Toamnei

După succesul ediţiilor precedente, vă invităm la Cluj-Napoca, sâmbătă 11octombrie, la o nouă întâlnire a iubitorilor şi colecţionarilor de maşini de epocă, la care participă cu exponate posesorii de oldtimer-e (atestate sau neatestate de către Retromobil Club Romania). Estimăm o participare de 25 de automobile de epocă din întreaga ţară şi mizăm pe prezenţa publicul clujean interesat de maşini de epocă.

Manifestarea “Retro Parada Toamnei” expune în 11 octombrie automobilele de epocă participante în Piaţa Unirii (între orele 9.30 şi 11.30), urmată de o paradă prin centrul oraşului, cu punct terminus în parcarea de la Cora (între orele 12-13.30). În locurile de staţionare vor fi prezentate publicului toate automobilele participante, care apoi pot fi văzute de aproape.

România se află în topul primelor zece ţări din Europa care au introdus automobilul şi este a şasea ţară care a organizat curse de automobile. În România, însă, nu există un Muzeu al Automobilului iar Retromobil Club Romania adevărat muzeu pe patru roţi, ori de cate ori organizează un eveniment.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!