Show de Improvizație cu Trupa Improvizatorii

Home $ Stand-up Comedy $ Show de Improvizație cu Trupa Improvizatorii

by | Oct 17, 2014 | Stand-up Comedy

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy prezintă:
Show de Improvizație cu Trupa Improvizatorii

Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Cinema Victoria sau Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

Trupa Improvizatorii s-a înființat în mai 2012. Din componența ei fac parte Doru Cătănescu, Gabriel Velicu, Cosmin Bighei, Dragoș Muscalu, Ionela Nedelea, Olimpia Mălai, Alexandra Radu, Gabi Pîndici (pian) și Vlad Pasencu (pian).

Echipa spectacolului este formată doar din actori profesioniști și vă propune întâlnirea cu teatrul de improvizație, o formă de spectacol unde nu există scenariu, regie sau coloană sonoră pregătite în prealabil. Totul se întâmplă atunci, pe loc, pentru prima și ultima oară, în fața publicului și doar pe baza sugestiilor publicului. O experiență unică, provocatoare, atât pentru actori, cât și pentru audiență.

Nimic regizat. Totul la vedere. De fiecare dată altfel.
Improvizație 100%!

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/jyH” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de Mihai Labo.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!