Spectacol de comedie cu DISTRACTIS

Home $ Stand-up Comedy $ Spectacol de comedie cu DISTRACTIS

by | Oct 17, 2014 | Stand-up Comedy

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy prezinta:
Spectacol de comedie cu DISTRACTIS

Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Jaxx, Shto College Bar sau Sediul Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

După 10 ani de absență, din nou pe scenă: Teatrul de Comedie Distractis!

După ce “s-a dat de trei ori peste cap și a amețit îngrozitor”, “Divertis” s-a transformat în “Distractis”, dar stilul a rămas la fel. Distractis îmbină satira politică cu umorul elegant și spontan, improvizat, continuând veșnica luptă împotriva prostiei, toate respectând axioma Divertis: “Întotdeauna creierul mare va râde înaintea creierului mic sau foarte mic.”

Distractis înseamnă acum Ioan Gyuri Pascu, Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu și Florin Constantin.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/cXd” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Andreea Salagean.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!