Ghiboo – Halloween Party

Home $ Party $ Ghiboo – Halloween Party

by | Oct 28, 2014 | Party

Halloweenul,sărbătoarea spiritelor a fost indrăgită de foarte mulţi oameni din toată lumea. Făcută celebră de americani,aceasta sarbatoare a fost adoptată şi de românii dornici de aventură.
Aventura şi spaima descriu cel mai bine atmosfera care se creeaza an de an in curtea Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu”. Voluntarii clubului de initiaţivă comunitară “IMPACTIIII” din cadrul Fundatiei Noi Orizonturi organizează evenimentul caritabil care are loc in curtea liceului OnisiforGhibu devenit deja traditie.
Va asteptam in numar cat mai mare în data de 30 octombrie, începând cu ora 16 in curtea liceului Onisifor Ghibu pentru a vedea tot ce am pregătit pentru voi. În cadrul festivalului copiii de toate vârstele, părinţi dar si profesori trec prin cele mai de temut clipe. Tunelul groazei,Grădina ororilor,concursuri şi multe alte activităţi surpiză îşi aşteaptă cei mai curajoşi si însetaţi de necunoscut participanţi, pentru a trăii clipe de neuitat.
Frigul si vremea urâtă nu a fost si nu va fi o problemă, deoarece vă aşteptăm intr-un loc retras, liniştit unde puteţi gusta cele mai bune prăjituri si să vă încălziţi cu o ceaşcă mare de ceai.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!