Party

Day 15 Beach Party @ Plaja Grigorescu

Ediția lunii iunie a proiectului Day 15 va fi realizată în cadrul evenimentuluiCluj Never Sleeps, ambele fiind proiecte strategice în cadrul programului Capitalei Europene a Tineretului – [email protected] 2015.

În luna iunie, echipa Day 15 va reamenaja plaja Grigorescu pentru un Beach Party! Sâmbătă, 20 iunie, de la 10 dimineața până la 10 seara, clujenii se vor putea bucura de o petrecere în aer liber!

Intrarea va fi liberă, însă o serie de activități vor putea fi realizate numai în schimbul unei donații pentru care participanții vor primi în schimb câteva suprize… curajoase și distractive! Detalii despre cauza în care ne vom implica veți găsi foarte curând aici și pe pagina Day 15.

Echipa Day 15 vrea să arate că spațiul public, prin implicarea comunității, poate să devină mult mai plăcut și util. Astfel, în luna martie au fost semnalizate 8 zone din oraș care pot fi transformate și reutilizate, majoritatea fiind pur și simplu locuri uitate în drumul nostru zilnic. Plaja Grigorescu a fost una dintre ele, iar acum revenim asupra acestei zone pentru a arăta întregului oraș ce se poate realiza într-un spațiu amenajat. Vrem ca această petrecere să fie un exemplu, un punct de pornire și un semnal spre comunitate și nu numai, de a contribui cu toții mai mult la locurile care ne înconjoară pentru a ne putea bucura împreună de ele.

Puteți revedea care sunt aceste zone aici: http://on.fb.me/1HPlAdr

De la ora 10:00, pe plaja Grigorescu clujenii vor fi așteptați cu:

Muzică
Elena Mindru
– Szep Andras Trio
Le Minion

Szep Andras Trio ne vor pune în mișcare pe ritmuri de jazz și Elena Mîndru care va aduce pe scenă ultimul său proiect – Elena Mîndru Finnection. În acest proiect ea îmbină muzica tradițională românească cu jazz-ul, acompaniată de un cvartet acustic. Le Minion va fi DJ-ul nostru, care ne asigură că atmosfera nu va fi altfel decât energizantă! 😉

Sporturi estivale /// Competiții inedite /// Joc și joacă pentru copii /// Activități de relaxare /// Proiecții de filme

Și surprize… curajoase!

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 16

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sun 16

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sun 16

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sun 16

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sun 16

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC