Danube Conference @ Sala Polivalentă & Cluj Arena

Home $ Articole $ Danube Conference @ Sala Polivalentă & Cluj Arena

by | Oct 9, 2015 | Articole

Danube Conference 

Junior Chamber International (JCI) organizează la Cluj-Napoca , între 15 şi 18 octombrie, una dintre cele mai importante conferințe internaționale din centrul şi sud-estul Europei, JCI Danube. Sub umbrela generoasă a conceptului internaţional JCI Danube Conference şi a temei generale Smart and Innovative Cities se vor desfăşura o multitudine de evenimente speciale, adresate antreprenorilor, autorităţilor locale şi specialiştilor în dezvoltare durabilă.

Pe parcursul celor patru zile de dezbateri, workshop-uri, cursuri şi prezentări de soluții inovative care vor reuni zeci de speakeri recunoscuţi la nivel internaţional, participanţii vor avea posibilitatea de a discuta şi genera iniţiative concrete şi practice pentru viitor, cu intenţia ca acestea să devină modele de bună practică pentru comunităţile locale.

Lumea de mâine va fi polarizată de orașe inteligente și arii urbane, care vor genera 80 la sută din prosperitatea planetei. Evoluția sau regresul orașelor vor fi puternic influențate de abilitatea lor de a stimula trei factori: tehnologie, noi modele de afaceri și inteligența colectivă a locuitorilor lor”, a afirmat arhitectul Dan Bugariu, unul dintre speakeri, explicând motivul pentru care tema conferinței este legată de orașele inteligente.

Agenda şi lista vorbitorilor confirmati din cadrul evenimentului pot fi consultate la: www.jciromania.ro/danubeconference.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!