3 localuri deschise recent, pe care trebuie să le încerci

Home $ Articole $ Cum a fost la $ 3 localuri deschise recent, pe care trebuie să le încerci

Unul dintre lucrurile pe care le iubesc la Orașul Comoară este faptul că mereu ai ceva nou de experimentat. O piesă de teatru, un concert, o conferință, tot timpul noi experiențe. În funcție de ceea în ce alegi să-ți investești resursa umană și financiară, poți să te dezvolți pe plan personal, folosindu-te de informațiile nou acumulate în timpul pe care ai ales să îl dedici unei anumite activități.

În episodul de astăzi, abordăm deschiderea recentă (în ultima lună) a trei localuri noi. Cafenelele sau restaurantele sunt exact acele locuri care te ajută să-ți fructifici simțul critic, învățând să apreciezi un meniu variat, o servire bună și un preț decent. Numai testând mai multe localuri, ajungi să știi ce îți place, să te cunoști pe tine din ce în ce mai bine și să știi ce anume cauți în viitor pentru desăvârșirea unei experiențe ce implică ieșitul în oraș.

1. Rosticceria D’autore – un restaurant cu specific italian (după nume), deschis luna trecută. Recenziile sunt de patru și cinci stele, iar oamenii par mulțumiți de experiența avută. Mâncarea arată excelent, design de calitate și amplasament central. Au cafea bună, conexiunea la Wi-Fi este stabilă și nu se fumează. Găsiți paste tradiționale la prețuri între 22 și 28,5 lei, paste speciale la 27-29 de lei, tagliolini la 45 de lei și supe la 18 lei. Dar cel mai important, încercați peștele! Dacă obișnuiți să comandați de la Pizzeria D’Autore, cu siguranță vă puteți face o idee despre noul lor local.

Adresă: Regele Ferdinand 1

2. Meron, house of coffee – o nouă cafenea de nefumători, situată la baza Hotelului Continental, zona fiind un simbol al interacțiunilor sociale. Numele vine de la cuvântul “meron” din limba greacă și înseamnă “zi” – cafeneaua vrea să fie acel loc în care oamenii își primesc doza de energie pentru a-și cuceri întreaga zi. Recenziile sunt de cinci stele, iar clienții mulțumiți spun că aici găsim cea mai bună cafea din oraș. Nu ne mai rămâne decât să încercăm conceptul și să ne simțim ca într-un film alb-negru, filmat într-o metropolă boemă, multiculturală!

Adresă: Napoca 3 | Site: caffemeron.com

3. Donuterie Campus – luna aceasta s-a inaugurat încă o locație cu deja celebrele gogoși, mai aproape de studenți, și anume în zona Hașdeu. Dacă tot vine sesiunea, măcar să plângă copiii mai ușor langă o cutie cu donuts dulci și creative… poate-poate capătă energie pentru învățat. Sortimentele sunt variate, așa cum ne-am obișnuit, combinațiile posibile, iar un mare avantaj și aspect distinctiv față de celelalte este spațiul mai mare în care poți să servești gogoșile la masă, chiar acolo. Conceptul aduce, într-adevăr, a experiență americană.

Adresă: Victor Babeș 11 | Site: donuterie.ro

Toate cele trei sunt variante extrem de atractive. La cafenea mergem să punem puțin energia vibrantă a orașului pe pauză, la reustaurant pentru noi experiențe culinare ale unei bucătării cu specific internațional, iar în campus pentru ceva dulce, să desăvârșim planul unei zile reușite.

Voi ați ajuns în vreunul dintre noile localuri? Faceți-ne cunoscute impresiile voastre, mai jos în comentarii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!