Red Bull Music Academy @ Sala Polivalentă

Home $ Party $ Red Bull Music Academy @ Sala Polivalentă

by | Feb 20, 2016 | Party

Red Bull Music Academy presents:

| Cosmin TRG
| Benjamin Damage
| The Model
| IV-IN

Acces party: 10 lei < 00:00 < 20 lei

Workshop RBMA w/ Cosmin TRG & Benjamin Damage de la ora 18:00, Booha Bar, Str. Piezișă 19, intrare liberă.

Cosmin TRG – cariera sa muzicală, pornită în București și dezvoltată la Berlin, împlinește curând un deceniu, timp în care producătorul, DJ-ul și creatorul Cosmin TRG a colaborat cu label-uri precum Hessle Audio, Hemlock, Running Back, Rush Hour sau 50Weapons (al duo-ului Modeselektor). Pe propria sa platformă recent înființată — Fizic —, Cosmin lansează track-uri ilustrate cu propriile fotografii, care îi reflectă actuala stare mentală și abordarea față de muzică într-un moment pe care îl consideră un “rit de trecere” și o “închidere a cercului”. Red Bull Music Academy se bucură să vi-l aducă înapoi la București pe Cosmin TRG, primul absolvent român al Academiei (Toronto 2007).

Muzica lui Benjamin Damage își trage seva din underground-ul britanic, pornind de la rave-ul timpuriu, trecând prin jungle și depășind house-ul anilor ’90. Felul lipsit de prejudecăți în care abordează muzica techno produce un nivel de energie și emoție rar întâlnit în muzica electronică de azi. Labelul 50Weapons, acum defunct, a pornit și a sfârșit cu Benjamin Damage, primul artist cu care cei de la Modeselektor au semnat un contract și ultimul care a scos un album sub acest label (“Obsidian”).

The Model n-are numai un sunet propriu — pretenția lui este că-și construiește un gen muzical: Dark Techno Baroque — pe cât de întunecat, pe atât de vital, alambicat și intens decorat. Cu manierismul său aristocratic, cu pasiunea pentru haute couture și fetișurile de cea mai joasă speță, The Model este la fel de apreciat pentru spectacolele pe care le pune în scenă pe cât e de cunoscut pentru producțiile sale. Label-uri internaționale precum Gigolo, Crosstown Rebels, Truckstop 76th, Autoreply, Still Music Chicago, My Favorite Robot, Traum Schallplatten, Chiwax i-au apreciat muzica prin release-uri de colecție.

IV-IN creează muzică din iubire față de natură, amintiri, nopți albe, licurici și nostalgie. El va suplini doza de sentimente și emoție pe care mulți o caută la un party.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!