Delahoya 2016 – 20th Anniversary

by | Apr 5, 2016 | Festivaluri

Delahoya 2016 – 20th Anniversary 

Festivalul Delahoya 2016 se mută mai aproape de fani: evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, o zonă accesibilă, sigură și cu o acustică de calitate.

Delahoya va avea loc în perioada 10-11 iunie și îi va avea în prim-plan pe Die Antwoort, Modestep (DJ set), Nic Fanciulli, James Zabiela, Audiofly, Calyx & Teebee și mulți alți artiști internaționali, alături de nume mari originare din România precum Șuie Paparude, CTC, Golan, Macanache, Silent Strike, Bog, Shiver, The Model, Blanilla într-o colaborare originală cu Solartis Quartet și, bineînțeles, Horace Dan D, fondatorul Delahoya.

Bilete online pe biletmaster.ro şi de la Agenţia Teatrală din Cluj-Napoca, Piața Ștefan cel Mare 2-4.

“Este o ediție aniversară, pentru care am încercat să găsim cel mai bun loc de desfășurare. Îl avem acum! Ne doream să nu depindem de vreme, care chiar la început de iunie ne mai poate face surprize neplăcute pentru un eveniment în aer liber, dar și să avem un spațiu accesibil, în care să fie ușor de ajuns indiferent de mijlocul de transport ales”, spune Teodor Negrea, managing partner Delahoya. În plus, pentru cei care vin din afara localității, va fi mai simplu de găsit o variantă convenabilă de cazare.

Vești bune și pentru bugetul participanților la Delahoya: organizatorii au decis să prelungească cu două săptămâni, până în 1 iunie, perioada în care abonamentele la festival sunt disponibile la prețul special de 89 de lei. “Primele 1.000 de bilete la acest preț s-au epuizat foarte repede, așa că ne-am dorit să oferim cât mai multor fani șansa să îi vadă live pe Die Antwoord, Modestep și toți ceilalți artiști care vor transforma ediția cu numărul 20 într-una cu adevărat memorabilă”, precizează Negrea.

A 20-a ediție Delahoya va fi și cea mai mare de până acum: festivalul va avea 3 scene și peste 40 de artiști în line-up. Sala mare va găzdui Main Stage, iar scena „Burn Residency” va găzdui finala celei de-a cincea ediții a concursului Burn Residency România. Cinci DJ vor mixa live în fața publicului și a unui juriu de specialitate. Câștigătorul va petrece trei săptămâni în Bootcamp Ibiza, unde îi va avea ca mentori pe unii dintre cei mai mari DJ ai lumii, și unde va avea șansa de a câștiga marele premiu de 100.000 de euro. Burn Residency este cea mai mare competiție de DJ dedicată în întregime descoperirii și creșterii tinerelor talente în materie de muzică electronică.

Un al treilea punct pe harta festivalului este Silent Stage, dedicată artiștilor români. Trei DJ vor mixa simultan, iar publicul își va putea alege ritmul pe care vrea să îl asculte în căști, folosind una din cele trei frecvențe diferite.

Delahoya propune în acest an și un workshop pentru pasionații de muzică electronică. Tinerii care vor să afle secretele mixajului, să facă show-uri vizuale sau scratching, îi vor avea ca traineri pe DJ SHIVER, DJ WICKED și Manu.

Program pe zile:


 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This