SAMSV Blooming @ Charlie

Home $ Articole $ SAMSV Blooming @ Charlie

by | Apr 10, 2016 | Articole

SAMVS BLOOMING este un prim pas spre o nouă tradiție. Începe o serie de evenimente caritabile. Anul acesta efortul nostru comun se îndreaptă către sprijinirea educației a două fetițe din Cluj, Antonia & Jojo.

Antonia și Jojo sunt două fetițe gemene în varstă de ~14 ani, diagnosticate cu autism, dar care au auz absolut, astfel că au abilitatea de a recunoaște, învăța și reproduce fidel orice notă muzicală. Fetele fac parte dintr-o familie monoparentală și locuiesc împreună cu mama și fratele lor mai mare. Familia trece constant prin momente dificile.

Antonia, Jojo și familia lor au nevoie de ajutorul permanent a unui psiholog. Pentru cele două surori, terapia comportamentală este esențială pentru a se întegra în societate. Însă, datorită costurilor ridicate familia nu își permite aceast tratament. Mai mult, deoarece fetele suferă de o formă de autism cu auz absolut, terapia prin muzică este esențială. Pentru aceasta, fetele au nevoie de un instrument și un profesor de muzică care să poată învețe copii cu nevoi speciale. Dorința lor este să poată avea o pianină la care să poată exersa cât mai mult. Pentru a se integra în societate, Antonia și Jojo au nevoie de ajutorul nostru. Astfel orice fel de implicare, financiară și nu numai, este de un mare și real folos.

A lua parte acest eveniment caritabil este un bun prilej de implicare pentru susținerea acestei cauze. Accesul la eveniment se face pe bază de invitație. Mai multe informații în curând.

Pentru invitații puteți lua legătura telefonic cu:
Soso: 0740 091 913
Cristina: 0744 955 739
Gabriel: 0748 188 859

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!