Program lunii iunie la MiniReactor

Home $ Articole $ Program lunii iunie la MiniReactor

by | Jun 6, 2016 | Articole

Sâmbătă, 11 iunie, ora 11.00
CIPI ȘI SURPRIZA

Cu: Florin Suciu Buh și Silviu Ruști
Croitorie: Mariana Bradea
Scenografie: Vasile Oros și Ideart
Păpuși: Florin Suciu Buh

Cipi și supriza este un spectacol după cunoscuta poveste Cipi, acest pitic uriaș de Fodor Sandor. Vă invităm să faceti cunoștintă cu Cipi și prietenii săi și să râdem împreună de năzbâtiile acestora. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor, fiind o comedie atât pe gustul copiilor cât și pe gustul adultilor. Cipi și surpriza este un spectacol pozitiv, cu o puternică tentă moralizatoare, iar copiii vor învăța într-un mod hazliu despre importanța adevărului, despre hărnicie și prietenie. Spre deosebire de alte spectacole de păpuși, muzica și efectele sonore ale acestui spectacol sunt făcute live.

Recomandat copiilor: 3+
O producție Magic Puppet

Sâmbătă, 18 iunie, ora 11.00
MAGIE PENTRU OAMENI MARI ȘI MICI

Cu: Florin Suciu-Buh

Magic Puppet şi Mini Reactor vă deschid porțile unei lumi unde orice este posibil, cu spectacolul Magie pentru oameni mari și mici cu Florin Suciu-Buh.

Vă invităm să faceti cunoștintă cu magicianul nostru care vă va uimi de fiecare dată. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor și, fiind interactiv, va stârni multe întrebări și hohote de râs în rândul spectatorilor. Veți putea viziona trucuri clasice de iluzionism cu sfori, biluțe, baloane și nu numai. Magicianul nostru vă va citi gândurile, va îndoi linguri cu puterea minții și va face să dispară obiecte chiar în fața dumneavoastră.

Recomandat copiilor 4+
O producție a Companiei Magic Puppet

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!