El Clasico Summer Paradise @ Sala Polivalentă

Home $ Party $ El Clasico Summer Paradise @ Sala Polivalentă

by | Jul 4, 2016 | Party

El Clasico va invita pe 8 iulie ora 22:00, intr-o locatie cu o energie deosebita, Warm Up (Sala Polivalenta). Performerii acestei editii sunt Alex Rise, NIXON si Elyas John.

el clasico

 

ALEX RISE (Terminal M (Germany) / Blend IT (France) / The Crib / El Clasico)
Elementele pline de viata si culoare armonizate cu un ritm energic care iti da un vibe pozitiv oriunde te-ai afla, asa se poate caracteriza un live set marca Alex Rise. Cele mai mari influente asupra sa le are natura, iubirea, viata de noapte, oamenii de calitate din jurul sau, tot ceea ce tine de arta… intreg universul.

NIXON (El Clasico)
Parte a noului val de DJs si producatori romani, Nixon impleteste kickuri energice si piese techno extrem de texturate care arata spre viitor, mentinand totodata indicii din trecut. El face acest lucru cu un adevarat simt al personalitatii. Ca cineva care crede cu adevarat in puterea muzicii ca instrument hipnotic si terapeutic, Nixon prezinta seturi techno “dark and bouncy”, precum si calatorii muzicale captivante. Dupa ce a mixat in cele mai multe cluburi din Transilvania, Nixon s-a mutat in Italia in 2014 iar apoi s-a stabilit in Ibiza in 2015 cu scopul de a se focusa mai mult pe muzica si a-si aduce sound-ul mai aproape de oameni din intreaga lume. Din aceasta cauza el este renumit pentru calitatea seturilor, nivelul ridicat de creativitate si coerenta, traducand constant personalitatea lui in muzica sa.

ELYAS JOHN (El Clasico)
Elyas John si-a inceput activitatea in urma cu doisprezece ani, perioada in care s-a folosit de un principiu simplu, a experimentant noul si a slefuit ceea ce a acumulat ca si experienta. Vrea sa-si transmita energia si sentimentele prin muzica promovata, dorind sa ajunga la sufletele iubitorilor de ritmuri techno, reusind astfel sa intalneasca si sa cunoasca oameni pe care nu i-ar fi cunoscut si nu ar fi rezonat cu ei daca nu ar fi existat acest fenomen numit … techno music.

Dress Code: Be yourself (Good parties never have dress codes)
Info: 0742633360

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!