TEDxEroilor - Challenging Tomorrow | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Conferinte

TEDxEroilor – Challenging Tomorrow

După 7 ediții de succes, anul acesta TEDxEroilor vine cu 2 premiere la nivel de România și Europa de Est: un eveniment TEDx de o zi și jumătate începând cu 5 mai după-masa și continuând cu 6 mai și TEDxEroilor Adventures în 7 mai.

Drumul către extraordinar începe cu exprimarea de sine. Cu aducerea la lumina a ideilor personale, cu care vei putea construi noi lumi, unde alte idei extraordinare se pot dezvolta. A fi extraordinar este o alegere pe care o faci în momentul în care începi să crezi în tine și să îți folosești vocea.

Misiunea TEDxEroilor este de a descoperi potențialul extraordinar în ideile și idealurile fiecăruia. Și pune asta în practica prin a-și împinge propriile granițe în a ajuta și mai multe idei să prindă viață. Așa a fost posibilă organizarea primului TEDx din Europa de Est, un eveniment de două zile și jumătate, care să aducă laolaltă și mai mulți visători, inovatori și oameni care transformă ideile în realitate.

În zilele de 5 și 6 mai va avea loc conferința TEDxEroilor cu vorbitori naționali și internaționali, adevărați ghizi de încredere, ce îți vor prezenta o lume în care poți face diferența prin provocarea granițelor “imposibile” și depășirea acestora.

O altă noutate a acestei ediții este ziua de 7 mai în care vor fi organizate alături de parteneri, diverse activități, workshopuri și ateliere dedicate participanților evenimentului.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.