Home Delivery, Recomandări

Cei mai buni burgeri din Cluj pe care îi poți comanda acasă

We all need to make time for a burger once in a while. Așa că haideți să vedem de unde îi puteți comanda pe cei mai buni în Cluj.
I-am testat pe toți, dar ordinea prezentării este aleatorie.

Off the wall nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar pentru cei cărora numele acestui local nu le spune nimic, puteți afla mai multe despre ei din articolul pe care noi l-am scris cu puțin timp în urmă aici. În acest moment au două tipuri de burger: The Brian Burger (25 lei) și The Tayler-Made Burger (29 lei). The Brian Burger este mai micuț și face parte din meniul lor încă de când au deschis, în timp ce al doilea a apărut un an mai târziu, tocmai din dorința oamenilor de a savura un burger mai mare, 120g nu sunt de ajuns, let`s make it 170g! Și să adăugăm bacon! În ambele cazuri, este folosit un amestec proaspăt de carne de vită și de porc, ce provine de la producător local (Moldovan, dacă vreți neapărat să știți). Cum am menționat și cu alte ocazii, nu îngheață niciodată nimic, punând un accent deosebit pe savoarea pe care o au produsele atunci când sunt proaspete. Chiflele sunt coapte zilnic în propria lor bucătărie, fac proprii castraveți murați, cartofii prăjiți sunt, de asemenea, ­hand-cut și serviți cu sos tandoori. Tot făcut de ei, bineînțeles. Noi i-am încercat, ne-au plăcut. Așteptăm și părerile voastre. Puteți comanda direct aici, după 4pm.

Burgerii de la Livada sunt deja celebri în Cluj. Și da, Livada e un local în care mergi cu drag, te simți primit ca acasă mereu și mirosurile acelea de mâncare…eu una nu le fac niciodată față. De multe ori mă trezesc întrebându-i pe ospătari: ”Mă scuzați, îmi puteți spune a ce miroase? Că din ăsta vreau și eu!” Și cum nu fac față foarte bine tentațiilor, chiar acum două zile m-am trezit comandându-mi un Burger Livada. Procesul de luare a deciziei nu a fost deloc simplu, chiar dacă mă gândeam că sunt doar 4 burgeri, nu-l voiam pe cel vegetarian, mai rămăsese trei. Până la urmă am făcut ala-bala-portocala, o cale să fac o alegere rațională nu am găsit. Burgerul Livada (31 lei) și Cheese burger (30 lei) au ca ingredient de bază carnea de vită, în timp ce American classic burger (31 lei) ne aduce un mix de mânzat cu porc. Există o opțiune și pentru vegetarieni, așa cum am notat deja – Veggie Burger (25 lei), cu ciuperci, fulgi de ovăz, parmezan, maioneză și usturoi. Puteți comanda de aici.
Poate aveți norocul să câștigați un Iphone 7, așa că poftă bună!

#healthyfood ?

A post shared by Yazan Chaban (@yazan.chaban) on

Burgerii de la Euphoria Biergarten sunt ușor camuflați în meniul acestora, așa că îi găsim la categoria ”Sandwich-uri și gustări”. Și putem alege dintre două tipuri, unul care ne ademenește prin denumire: Euphoria burger și unul clasic, Cheesburger. Carnea de vită este din nou elementul principal, doar că în cazul primului (28 lei) este completată de cremă de brânză, bacon crocant, ou ochi, ketchup afumat și altele, în timp ce Cheesburger-ul conține mozzarella, ceapă caramelizată, castraveți murați, roșii proaspete și sos 1000 de insule (27 lei). Burgerii nu vin singuri, ci alături de cartofi prăjiți, la fel ca și în cazul celor prezentați anterior, de la Off the Wall și Livada. Puteți comanda direct aici. We heard this burgers make people happy, giving some pure and lasting feelings of euphoria !

When you find pictures of food in your phone… Damn I'm starving ?

A post shared by Iovanca ? (@ioanapavel) on

De curând, am fost în vizită la cei de la Big Belly, iar despre experiența noastră acolo puteți citi aici. Vă povesteam atunci că ”ne-am împiedicat” de un meniu cu burger și…ne-a plăcut căzătura. Spre deosebire de localurile prezentate anterior, aici aveți posibilitatea să comandați un meniu în adevăratul sens al cuvântului, ce conține burger, cartofi prăjiți, sos la alegere și o băutură răcoritoare. La ei găsiți 4 tipuri de burgeri, respectiv 4 meniuri construite în jurul lor: The Best Chicken Burger (18 lei), Classic Burger (19 lei) Cheeseburger (18 lei) și Big Burger (27 lei). Prețurile meniurilor variază între 25 și 35 lei. Cu excepția primului, care este cu carne de pui (evident), restul au la bază carne de vită, condimentată după o rețetă proprie. V-am făcut poftă? Bun, nici nu încercam altceva. Îi puteți comanda direct aici.

Burger lover ❤️ #burger #foodlover #junkfood #photooftheday #foodporn #foodaddict

A post shared by Diana-Andra Morocăzan (@dianaandraa) on

Nici două, nici măcar patru tipuri de burgeri nu sunt suficienți ca să simțiți că aveți de unde alege? Marty Restaurants vă așteaptă cu șase burgeri…din bucătăria raiului parcă scoși. Pe lângă clasicul Hamburger (23 lei), Cheesburger (24 lei) și Chicken Burger (22 lei), au în meniu trei burgeri îndrăzneți (26 lei), care parcă vă provoacă să-i gustați. De ce îndrăzneți? Păi să vedeți numai ce denumiri mândre poartă. Este vorba despre burgerul The boss is back, The Gorgonzola Burger și despre The Oh my Burger! Carnea de vită este din nou în lumina reflectoarelor, exceptând, bineînțeles, burgerul cu pui. O mențiune pe care nu mă pot abține să nu o fac: făceți-vă un cadou minunat și comandați drept garnitură The ultimate chadder jalapeno and bacon fries (6 lei). Îmi veți mulțumi după. Puteți comanda direct aici.

Good one. #cluj #burger #instaburger #instashoot #instaporn

A post shared by georgescurtulescu (@gscurtulescu) on

Mai sunt mulți burgeri de comandat acasă? Păi, voi ce ziceți? Putem să-i ratăm pe cei de la Hugo Restaurants? Mai ales că până acum nu am dat niciunde de un burger cu curcan. Sau cu somon. La Hugo, pe lângă clasicul Beef Burger (29 lei), cu carne de vită, we can also treat ourselves cu un Turkey Burger (29 lei), un Salmon Burger (35 lei) sau cu Hugo`s Egg Burger. Spre frustrarea mea, aud numai de bine de localul acesta și totuși nu am reușit să ajung la ei. Am încercat să compensez acest fapt prin comenzile tot mai dese. Cu siguranță este interesant, însă nu pentru toată lumea. Dacă nu sunteți fani ai unei schimbări drastice în ceea ce privește gustul burgerului, v-aș sfătui să rămâneți la cei clasici. Comandă aici.

Am ajuns și la ultima mențiune de pe lista noastră, căci la burgeri ocupă lejer primele locuri în Cluj. Pokka Bistro a introdus în meniu atâția burgeri cât să nu știți niciodată pe care să-l alegeți, mai exact 7 feluri. Ca de obicei, găsim aici câțiva obișnuiți și alții…mai puțin obișnuiți. Classic BBQ Burger, Crispy Chicken Burger (25 lei) și Double Burger (32 lei) îi putem încadra în categoria ”Normal”, burgeri clasici, bine făcuți, după rețetele pe care le știm cu toți, personalizate doar un strop cu gustul specific Pokka. Dar, mai apoi, vedem Burger-ul Tex Mex (25 lei), pe cel Combo (34 lei), Fried egg burger-ul (28 lei) și Surf and Turf Burger (36 lei) și rămânem serios pe gânduri: oare cum m-aș putea decide când eu le vreau pe toate? Delivery aici.

Să vă mai spun ceva sau deja sunteți în căutarea celui mai bun burger pe care să-l devorați astăzi?
Bineînțeles, în Cluj mai găsim burgeri buni, dar vă lăsăm pe voi să faceți recomandările în secțiunea de comentarii 🙂

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 22
Mon 22

Tequila & Beer Party

22 July, 10:00 pm - 23 July, 5:00 am
Tue 23
Thu 25

Samsara Foodhouse. Joy Sessions with Vekt

25 July, 6:00 pm - 9:00 pm
Thu 25

Musical Quiz & Karaoke

25 July, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.