5 dintre cele mai bune salate pe care le poţi comanda acasă în Cluj

Home $ Articole $ 5 dintre cele mai bune salate pe care le poţi comanda acasă în Cluj

Sigur mi-aţi observat lipsa în ultimele două săptămâni, în care am fost lost in mission cu diverse probleme de care nici nu vreau să-mi amintesc.  Dar acum am revenit, aşa că glumele mai mult sau mai puţin amuzante sunt din nou în meniu.

A zis cineva meniu? Hm, atunci să fie ceva fresh, răcoritor, de vară: salate. Pe care să le puteţi comanda acasă când nu aveți timp sau chef să mergeți la piață.

Despre prima recomandare vă pot vorbi cu uşurinţă, căci chiar zilele trecute, în timp ce îmi număram nervii rămaşi pentru paginile de licenţă pe care le mai aveam de scris, am comandat o salată cu brânză caramelizată de capră (23 lei). De la Pokka, bineînţeles. Poate nu toată lumea e fan al brânzei de capră, însă când vezi că salata aceasta este un preparat nou introdus în meniu, care mai nu-ţi  face din ochi să-l încerci, când vezi nucile şi stafidele care completează mixul de salată, cum poţi să-i rezişti? Eu nu am putut şi… may I add, I had no regrets. Are un gust complex, estre extrem de săţioasă şi, una peste alta, foarte gustoasă. Bine, trebuie să recunosc că nu am spus nu nici unuia dintre deserturile care îmi erau subtil sugerate. Comandă şi tu direct pe site.

Nouă ne place mult să comandăm de la Grande Pizza, mai ales de când am scris articolul acesta şi am aflat atât de multe informaţii „din culisele” procesului de livrare. Şi pentru că ajunge şi bună, dar şi repede, am introdus una din salatele lor în această listă. Mai exact, salata Valerio (22 lei) care… serios, parcă e cel mai reuşit mix al ingredientelor considerate cele mai sănătoase pe care l-am văzut vreodată: ouă de prepeliţă, avocado, roşii cherry, feta, seminţe de dovleac, what more could you ask for? What? Puteţi comanda chiar aici.

#grandeisgrande #cluj #clujlife #healthy #food #instafood #yummy #yum #viataincluj www.grandepizza.ro

A post shared by Grande (@grandepizza) on

Dacă bine vă amintiți, când am fost în vizită la Off the wall, unii dintre noi au comandat burgeri (delicioși de altfel, nu pot minți și trebuie să admit să m-am întors și eu acolo pentru ei), dar alții au decis să încheie seara într-un mod mai light și au mâncat o salată House Chopped. Astăzi am altă recomandare pentru voi, pentru că eu sunt mare fan al preparatelor noi și tot timpul ”vânez” tocmai ce știu că ”nu era în meniu ultima dată când am fost aici.” Așa că Off the Waldorf Salad (25 lei), cu salată proaspătă, felii de mere, apio, ceapă roșie și nucă prăjită, servită cu honey mustard, la care puteți adăuga și pui (pentru 6 lei în plus), nu putea lipsi din articolul de azi. Comandați aici.

Noi n-am apucat să-i facem o poză și nici n-am găsit pe vreuna pe undeva, poate aveți voi 🙂

O altă salată demnă de luat în considerare ar fi Bocconcini e crudo (24 lei), de la Pizza Acrobatica. Salată verde, rucola, mozzarella bocconcini, prosciutto crudo, roșii cherry, busuioc, cremă balsamică, măsline, acestea sunt ingredientele minune pe care le-au adunat creatorii “aerobici” pentru voi. E perfectă pentru zilele mult prea călduroase de vară, când ai nevoie de un boost de energie și organismul este extrem de obosit. Nu e simplu nici cu sezonul acesta cald. Puteți comanda direct pe site-ul lor.

We simply l-o-v-e #rocketsalad #viataincluj #instagreen #pizzaacrobatica

O postare distribuită de Pizza Acrobatica (@pizza_acrobatica) pe

O ultimă recomandare are în centru Livada – Restaurant şi Grădină unde, dacă treceţi peste pofta de burgeri, pizza, paste, quesadilla and so on, vă puteţi decide asupra unei salate. Ca orice om care mai are nevoie de o pauză din când în când. Vă vine să credeţi sau nu, eu sunt mare fan al celei vegane (18 lei), în principal pentru că îmi place foarte mult rodia, şi nu o prea găsesc în multe feluri de mâncare. Şi e absolut gustoasă în combinaţie cu rucola, baby spanac, nucă, avocado, roşii cherry şi ardei. You should definitely try it! Right here.

Voi ce alte recomandări aveți? Bring them on! comment below

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!