6 piscine exterioare unde te poţi relaxa vara aceasta | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Recomandări

6 piscine exterioare unde te poţi relaxa vara aceasta

Căldură mare, mon cher! Nici nu mai rămâne loc de poveşti, vă prezint rapid lista de locuri unde vă puteţi răcori vara aceasta în apropiere de Cluj. 3, 2, 1, la apă! Nu vă uitați crema de protecție!

Sun Tropez
Adresă: Sălicea, nr. 228 A
Program: Luni – Duminică, 10.00 AM – 08.00 PM
Tarif: De luni până joi, gratuit pentru copiii mai mici de 2 ani, 20 lei pentru cei cu vârsta între 2 şi 14 ani şi 30 lei adulţii. În zilele de vineri, sâmbătă, duminică, copii între 2 și 14 ani plătesc 25 lei, iar adulţii 50 lei. În zilele de sărbătoare se practică prețurile de weekend.

În preţul de acces al unui adult este inclusă și parcarea. Costul unui șezlong este 50 RON / zi, iar al unui baldachin este de 200 RON / zi. El poate fi ocupat de 2 persoane și în acest cost este inclusă și o sticlă de vin spumant. Pentru a rezerva un baldachin este necesar să sunați la numărul 0752777130. Locația dispune de restaurant cu terasa de servire a mesei si bar pentru servirea de bauturi alcoolice si non-alcoolice, piscine pentru copii pana in 7 ani, o piscina mixta pentru adolescenti si adulti si o piscina doar pentru adulti (18+), 3 tipuri de plaja (nisip, iarba si dale) și tun de spuma. Rezervările pentru piscină se pot face direct aici, la această locație putând intra doar pe bază de rezevare. Este interzis să mergeţi cu mâncare sau băutură din exterior.

 

Family time @ the #pool & searching for #CDjpodcast #summer #location . #visitromania #exploretransylvania

O postare distribuită de Cristian-Daniel (CDj) (@cdjcristiandaniel) pe

Lacul Micești
Adresă: Localitatea Micești, nr. 152B, comuna Tureni
Program: Luni – Duminică: 10.00 AM – 08.00 PM
Tarif: De luni până vineri, 40 de lei. În weekend, 50 de lei

Nici în cazul de față nu trebuie să vă îngrijorați pentru șezlong, căci vă așteaptă pregătit să stați la bronz. Bineînțeles, nu uitați de rezervare la numărul de telefon 0722206054. De asemenea, aici veți găsi și un restaurant cu preparate tradiționale, pentru când vi se va face foame de la prea multă relaxare. Pe lângă accesul la piscină, în incinta Lacului Micești aveți posibilitatea de a încerca multe alte activități, dedicate atât copiilor, cât și adulților. Plimbări cu bărcile pe lac, tiroliană, pescuit, zone de picnic, acestea sunt doar câteva exemple. Despre tarife și alte oferte puteți citi aici.

La Mesteceni
Adresă: Ciurila, satul Sălicea, 86, la doar 13 km distanţă de Cluj-Napoca
Program: L-D, 09.00 AM – 09.00 PM
Tarif: Copiii sub 4 ani au acces gratuit, cei între 4 şi 10 ani – 30 lei/ zi de luni până vineri, 40 lei/zi sâmbăta şi duminica. Adulţi, 40 lei/ zi de luni până vineri şi 50 lei/zi în weekend.

Preţurile de mai sus includ acces la vestiare, şezlonguri şi teren de sport. Vă sunt puse la dispoziţie două piscine, una pentru „oameni mari” cu o adâncime de 1.5 metri, iar cealaltă pentru copii, care dispun şi de un loc de joacă special amenajat. Ambele piscine sunt încălzite cu ajutorul panourilor solare. Rezervările să fac online, deoarece cele telefonice sunt aproape imposibil de gestionat în zilele cu flux mare de oameni. Mai multe detalii aici.

 

Discover Cluj county #lamesteceni #summerdays☀️ #flowdevara #greenlover #thursday

O postare distribuită de Stefania Dobrican (@stefaniadobrican) pe

The Transylvanian Dutch
Adresă: Câmpeneşti, la aproximativ 6 km de Apahida, 20 km de Cluj
Program: Vineri, sâmbătă, duminică – 10:00 – 19:00 (L-J închis)
Tarif: 35 lei / persoană.

În preţul de acces este inclus şi şezlongul, deci sunteţi asiguraţi. Dacă nu doriți șezlong, plătiți doar 25 lei. Ca la toate casele mari, se merge cu rezervare făcută în prealabil la numărul de telefon 0746 056 800. Piscina a fost renovată de curând, iar drumul de acces de care mulți se plâng, se prezintă mult mai bine. Există și restaurant și terasă, deci aveți unde să vă răcoriți și pe interior, atunci când apa nu vă mai răcorește și nu mai face față în lupta cu razele soarelui.

 

Summer is not over yet! ? #relax #takeiteasy

O postare distribuită de Ana Isac (@anamariaisac) pe

Sun Garden Resort
Adresă: Pădurea Baciu, Poiana Cerbului, 1000
Program: Luni: 12.00 AM – 10.00 PM, M-D: 10.00 AM – 10.00 PM
Tarif: Adulţi – 60 lei de luni până joi, 90 lei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Trebuie să reţineţi că accesul cu animale de companie nu este permis, oricât de mult le-ar plăcea şi lor să lenevească cu burtica la soare. Pentru rezervări îi puteţi contacta la numărul de telefon +40 735 888 001 şi cel mai bine ar fi să vă anunţaţi sosirea în prealabil, pentru că accesul se face doar în limita locurilor disponibile şi ar fi păcat să bateţi drumul degeaba. În preţ este inclus şi prosopul, deci nu trebuie să mergeţi cu foarte mult bagaj după voi. Nu vă uitaţi ochelarii de soare, loţiunea de plajă şi… costumul de baie. Şi dacă vă îndrăgostiţi de locaţie, staţi liniştiţi că aveţi o mulţime de alte activităţi pentru care îi puteţi vizita. Have fun!

 

Oxygen Pool & Lounge
Adresă: comuna Feleacu
Program: L-V 10.00-22.00, S-D 09.00-22.00
Tarif: Șezlong în zona 1, de luni-joi 60 lei, iar în zona VIP 80 lei. De vineri până duminică, costul pentru zona 1 crește la 80 lei, iar pentru cea VIP la 100 lei

Un baldachin pentru 2 persoane, precum și un pat secțional de 2 persoane, are tariful de 250 lei. Aceste prețuri includ prosop. Locația se află la liziera pădurii, un loc ideal pentru iubitorii de natură, cu o priveliște deosebită, și dispune de un bazin cu apă încălzită, zonă VIP cu bar propriu și un lounge bar generos. Accesul se poate face pe drumul E60 Cluj-Napoca-Turda, cât și pe centura Apahida-Vâlcele.

Voi la care dintre acestea vă relaxaţi vara aceasta în Cluj?

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.