6 piscine exterioare unde te poţi relaxa vara aceasta

Căldură mare, mon cher! Nici nu mai rămâne loc de poveşti, vă prezint rapid lista de locuri unde vă puteţi răcori vara aceasta în apropiere de Cluj. 3, 2, 1, la apă! Nu vă uitați crema de protecție!

La Villa Hill Resort
Adresă: Feleacu, Strada Nordului
Program: Variabil, în funcţie de evenimentele pe care le au în program
Tarif: 30 lei/ zi, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend

E posibil să vă fi băgat puţin în ceaţă cu programul variabil. Explicaţia e simplă: organizează evenimente regulat, în special petreceri la piscină, iar programul este dependent de acestea. De exemplu, am aflat că în următoarele zile piscina va fi închiriată. Le-am scris pe Facebook, voi puteţi face la fel sau să îi sunaţi cu o zi înainte la numărul de telefon 0756 216 068. Despre La Villa noi am scris mai multe într-un articol pe care îl puteţi reciti aici. Preţul include şezlong, iar de acolo sunteţi liberi să exploraţi împrejurimile. Mă refer aici la barul extern, terasa, food zone-ul şi altele. Şi apropo de evenimente, acesta e următorul care va avea loc la ei. Take a look!

Sun Tropez
Adresă: Sălicea, nr. 228 A
Program: Luni – Duminică, 10.00 AM – 08.00 PM
Tarif: De luni până vineri, 5 lei pentru copiii mai mici de 7 ani, 10 lei pentru cei cu vârsta între 7 şi 14 ani şi 30 lei adulţii. În weekend, cei sub 7 ani plătesc 10 lei,  cei de 7-14 ani, 20 lei, iar adulţii 50 lei.

În preţul de acces al unui adult este inclus şi şezlongul. Există şi posibilitatea de a vă crea  un abonament de intrări de luni până vineri, plus şezlong, la preţul de 100 lei. Tot aici veţi găsi o tiroliană lungă de 50 de metri şi teren de volei, unde vă puteţi simţi ca pe o plajă de lângă mare. Tariful pentru o oră de tiroliană este de 50 lei. Rezervările pentru piscină se pot face direct aici şi se păstrează până la ora 12.00. Este interzis să mergeţi cu mâncare sau băutură din exterior, dar am văzut eu că au nişte cocktail-uri super arătoase, deci staţi fără griji. Găsiţi acolo tot ce vă trebuie!

Family time @ the #pool & searching for #CDjpodcast #summer #location . #visitromania #exploretransylvania

O postare distribuită de Cristian-Daniel (CDj) (@cdjcristiandaniel) pe

La Mesteceni
Adresă: Ciurila, satul Sălicea, 86, la doar 13 km distanţă de Cluj-Napoca
Program: L-D, 09.00 AM – 10.00 PM
Tarif: Copiii sub 4 ani au acces gratuit, cei între 4 şi 12 ani – 20 lei/ zi de luni până vineri, 30 lei/zi sâmbăta şi duminica. Adulţi, 35 lei/ zi de luni până vineri şi 45 lei/zi în weekend.

Preţurile de mai sus includ acces la vestiare, şezlonguri şi teren de sport. Vă sunt puse la dispoziţie două piscine, una pentru „oameni mari” cu o adâncime de 1.5 metri, iar cealaltă pentru copii, care dispun şi de un loc de joacă special amenajat. Ambele piscine sunt încălzite cu ajutorul panourilor solare. Sistemul de rezervări funcționează în următoarele condiții: de luni până vineri rezervările pot fi făcute chiar și în ziua în curs, cu cel mult 2 ore înaintea sosirii, iar plata se face la sosire; rezervările pentru zilele de sâmbătă şi duminică se fac anticipat, cu cel puțin o zi înainte, iar plata se face online, cu cardul. Nu trebuie să vă faceţi griji dacă vi se face foame, întrucât există şi un restaurant, unde găsiţi de toate.

Discover Cluj county #lamesteceni #summerdays☀️ #flowdevara #greenlover #thursday

O postare distribuită de Stefania Dobrican (@stefaniadobrican) pe

Pensiunea Serena
Adresă: Făget, strada Dumitru Braharu, la 5 km de Cluj
Program: L-V, 10.00 AM – 08.00 PM
Tarif: 30 lei

Da, după cum bine aţi văzut, nu este deschis în zilele de weekend. De asemenea, preţul de acces include şezlongul. Piscina are iluminare nocturnă, însă nu ştiu cât de fascinaţi veţi fi de felul în care arată noaptea, având în vedere că se închide la ora 8 seara. Cel mai probabil, dacă sunteţi cazaţi acolo, o puteţi vedea şi arată super. Restaurantul pensiunii vă pune la dispoziţie un meniu exclusivist dar, din nou, nu uitaţi de rezervare. Aceasta se face la numărul de teledon 0264 480 337 şi se reţine doar până la ora 11.00 a zilei în curs.

#perfectnight #lovelyplace #lovelylife 😍

O postare distribuită de L U A N A L U S I A N A S. (@luanalusiana) pe

The Transylvanian Dutch
Adresă: Câmpeneşti, la aproximativ 6 km de Apahida, 20 km de Cluj
Program: Zilnic între 10.00 AM – 07.00 PM
Tarif: L-V, 30 lei/ persoană, S-D, 35 lei/ persoană

În preţul de acces este inclus şi şezlongul, deci sunteţi asiguraţi. Ca la toate casele mari, cel mai bine ar fi să mergeţi cu rezervarea făcută înainte la adresa de email TheTransylvanianDutch@gmail.com, mai ales în zilele de weekend sau când vă topiţi mai ceva ca o îngheţată. Există şansa să nu fiţi singurii şi alţii să fi ajuns înaintea voastră. Aşteptaţi confirmarea rezervării şi imediat ce o primiţi, you are all good to go! Chiar nu aveţi niciun motiv să nu-i vizitaţi, mai ales că preţul băuturilor este unul rezonabil. 6 lei un pahar de vin?! #cool.

Summer is not over yet! 😊 #relax #takeiteasy

O postare distribuită de Ana Isac (@anamariaisac) pe

Sun Garden Resort
Adresă: Pădurea Baciu, Poiana Cerbului, 1000
Program: 10.00 AM – 08.00 PM
Tarif: Adulţi – 50 lei de luni până joi, 75 lei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Copii – 35 lei, luni – joi, 49 de lei vineri şi în weekend

Trebuie să reţineţi că accesul cu animale de companie nu este permis, oricât de mult le-ar plăcea şi lor să lenevească cu burtica la soare. Pentru rezervări îi puteţi contacta la numărul de telefon +40 735 888 001 şi cel mai bine ar fi să vă anunţaţi sosirea în prealabil, pentru că accesul se face doar în limita locurilor disponibile şi ar fi păcat să bateţi drumul degeaba. În preţ este inclus şi prosopul, deci nu trebuie să mergeţi cu foarte mult bagaj după voi. Nu vă uitaţi ochelarii de soare, loţiunea de plajă şi… costumul de baie. Şi dacă vă îndrăgostiţi de locaţie, staţi liniştiţi că aveţi o mulţime de alte activităţi pentru care îi puteţi vizita. Have fun!

Şi dacă mai vreţi să descoperiţi şi alte piscine, aflaţi că în curând va fi deschisă una de 1.000 mp pe Dealul Feleacului, lucrările fiind în plină desfăşurare și urmând să fie inaugurată în august. Ah, şi la Wonderland va fi una funcţională începând cu anul viitor.

Voi la care dintre acestea vă relaxaţi vara aceasta? Comment below!

Comentarii:

Sus