Recomandări

5 piscine exterioare unde te poţi relaxa vara aceasta

Căldură mare, mon cher! Nici nu mai rămâne loc de poveşti, vă prezint rapid lista de locuri unde vă puteţi răcori vara aceasta în apropiere de Cluj. 3, 2, 1, la apă! Nu vă uitați crema de protecție!

La Villa Hill Resort
Adresă: Feleacu, Strada Nordului
Program: Variabil, în funcţie de evenimentele pe care le au în program
Tarif: 40 lei/ zi, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend

E posibil să vă fi băgat puţin în ceaţă cu programul variabil. Explicaţia e simplă: organizează evenimente regulat, în special petreceri la piscină, iar programul este dependent de acestea. Pentru a verifica disponibilitatea piscinei, le puței scrie pe Facebook, sau să îi sunaţi cu o zi înainte la numărul de telefon 0756 216 068. Despre La Villa noi am scris mai multe într-un articol pe care îl puteţi reciti aici. Preţul include şezlong, iar de acolo sunteţi liberi să exploraţi împrejurimile. Mă refer aici la barul extern, terasa, food zone-ul şi altele. Nu uitați că e musai să participați vara asta la petrecerile care au loc acolo, distracție e la ea acasă!

Sun Tropez
Adresă: Sălicea, nr. 228 A
Program: Luni – Duminică, 10.00 AM – 08.00 PM
Tarif: De luni până joi, gratuit pentru copiii mai mici de 2 ani, 20 lei pentru cei cu vârsta între 2 şi 14 ani şi 30 lei adulţii. În zilele de vineri, sâmbătă, duminică, copii între 2 și 14 ani plătesc 25 lei, iar adulţii 50 lei. În zilele de sărbătoare se practică prețurile de weekend.

În preţul de acces al unui adult este inclus şi şezlongul. Există şi posibilitatea de a vă crea  un abonament de intrări de luni până vineri, plus şezlong, la preţul de 100 lei. De asemenea, în zilele de weekend aveți posibilitatea să închiriați un baldachin pentru două persoane la prețul de 200 de lei în care aveți incluse intrarea și o sticlă de vin spumant. Tot aici veţi găsi o tiroliană lungă de 50 de metri şi teren de volei, unde vă puteţi simţi ca pe o plajă de lângă mare. Tariful pentru o oră de tiroliană este de 50 lei. Rezervările pentru piscină se pot face direct aici şi se păstrează până la ora 12.00. Este interzis să mergeţi cu mâncare sau băutură din exterior, dar am văzut eu că au nişte cocktail-uri super arătoase, deci staţi fără griji. Găsiţi acolo tot ce vă trebuie!

 

Family time @ the #pool & searching for #CDjpodcast #summer #location . #visitromania #exploretransylvania

O postare distribuită de Cristian-Daniel (CDj) (@cdjcristiandaniel) pe

La Mesteceni
Adresă: Ciurila, satul Sălicea, 86, la doar 13 km distanţă de Cluj-Napoca
Program: L-D, 09.00 AM – 09.00 PM
Tarif: Copiii sub 4 ani au acces gratuit, cei între 4 şi 10 ani – 30 lei/ zi de luni până vineri, 40 lei/zi sâmbăta şi duminica. Adulţi, 40 lei/ zi de luni până vineri şi 50 lei/zi în weekend.

Preţurile de mai sus includ acces la vestiare, şezlonguri şi teren de sport. Vă sunt puse la dispoziţie două piscine, una pentru „oameni mari” cu o adâncime de 1.5 metri, iar cealaltă pentru copii, care dispun şi de un loc de joacă special amenajat. Ambele piscine sunt încălzite cu ajutorul panourilor solare. Rezervările să fac online, deoarece cele telefonice sunt aproape imposibil de gestionat în zilele cu flux mare de oameni. Mai multe detalii aici.

 

Discover Cluj county #lamesteceni #summerdays☀️ #flowdevara #greenlover #thursday

O postare distribuită de Stefania Dobrican (@stefaniadobrican) pe

The Transylvanian Dutch
Adresă: Câmpeneşti, la aproximativ 6 km de Apahida, 20 km de Cluj
Program: Vineri, sâmbătă, duminică – 10:00 – 19:00 (L-J închis)
Tarif: 35 lei / persoană.

În preţul de acces este inclus şi şezlongul, deci sunteţi asiguraţi. Ca la toate casele mari, se merge cu rezervare făcută în prealabil la numărul de telefon 0746 056 800. Piscina a fost renovată de curând, iar drumul de acces de care mulți se plâng, se prezintă mult mai bine. Există și restaurant și terasă, deci aveți unde să vă răcoriți și pe interior, atunci când apa nu vă mai răcorește și nu mai face față în lupta cu razele soarelui.

 

Summer is not over yet! ? #relax #takeiteasy

O postare distribuită de Ana Isac (@anamariaisac) pe

Sun Garden Resort
Adresă: Pădurea Baciu, Poiana Cerbului, 1000
Program: Luni: 12.00 AM – 10.00 PM, M-D: 10.00 AM – 10.00 PM
Tarif: Adulţi – 50 lei de luni până joi, 75 lei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Persoanele sub 14 ani au accesul interzis.

Trebuie să reţineţi că accesul cu animale de companie nu este permis, oricât de mult le-ar plăcea şi lor să lenevească cu burtica la soare. Pentru rezervări îi puteţi contacta la numărul de telefon +40 735 888 001 şi cel mai bine ar fi să vă anunţaţi sosirea în prealabil, pentru că accesul se face doar în limita locurilor disponibile şi ar fi păcat să bateţi drumul degeaba. În preţ este inclus şi prosopul, deci nu trebuie să mergeţi cu foarte mult bagaj după voi. Nu vă uitaţi ochelarii de soare, loţiunea de plajă şi… costumul de baie. Şi dacă vă îndrăgostiţi de locaţie, staţi liniştiţi că aveţi o mulţime de alte activităţi pentru care îi puteţi vizita. Have fun!

 

Voi la care dintre acestea vă relaxaţi vara aceasta? Comment below!

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Tu #aicurajsăaipasiune?

Ne-a atras atenția faptul că se coace ceva în bucătăria de la Samsara FoodHouse. Nu este vorba de vreun preparat nou în meniu, nici de experimente culinare, ci de data …

Evenimente viitoare

Thu 20

Maria – Regina Tuturor

1 January, 1970, 12:00 am - 28 June, 2019, 9:30 pm
Thu 20

Expoziție | O seară în atelierul părinților mei

2 June, 6:00 pm - 21 June, 5:00 pm
Thu 20

Atelier de Automachiaj – Open Days 2019

20 June, 6:00 pm - 7:30 pm
Thu 20

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.