Sâmbete pline de zâmbete | #fatacudistractia

Home $ Articole $ Sâmbete pline de zâmbete | #fatacudistractia

#fatacudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Zsuzsa Szakacs va ieși în weekend-uri pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

[prima parte aici]

2 Decembrie 2017

După party-ul de vineri de la Midi și un somn scurt, am acumulat destulă energie cât să-mi ajungă pentru încă o seară. Mi-am început seara de sâmbătă cu un cappucino extraordinar de bun la Gelateria Beldi, flavoured cappucino cu aromă de caramel. Da… ciudat, nu-i așa? Locul unde găsești cea mai bună înghețată italiană 100% naturală, adusă de la producătorul Le Botteghe di Leonardo, o să te surprindă cu și cu una dintre cele mai bune băuturi calde pe care le poți savura. Localul este primitor, prietenos și are un arbore de statură medie plasat în mijlocul localului, iar angajații sunt sociabili și se comportă foarte drăguț cu clienții.

După ce mi-am savurat cappucino-ul, am dat o fugă la Oh, Carol ca să iau cina cu o colegă. Am rămas plăcut surprinsă când am intrat pe prima ușă, unde în hol ne “întâmpinau” cele două figurine ale lui Elvis și ale lui Marylin Monroe. Atmosfera este una specific americană, încăpere spațioasă cu mese, scaune și canapele, muzică country pe fundal, preparate specifice americane care sunt absolut delicioase. Ne-am comandat două feluri de mâncare, ambele arătau foarte bine, iar gustul a fost unul peste așteptările noastre.

Dorul de casă nu a fost prea mare așadar am făcut un mic popas la Cleo Pub, unde ne-am mărit “gașca”. Am băut un vin rose, am povestit, iar apoi ne-am făcut “planul de atac”. Chiar dacă evenimentul Ten Walls s-a amânat, noi ne-am îndreptat direcția către /Form Space unde muzica te invita înauntru la dans. Atmosfera a fost întreținuta de către cei doi dj de la Unknown Journey. N-am mai ținut cont de noțiunea timpului și uitându-mă la ceas, am realizat că este deja târziu, sau devreme pentru unii, și ar fi cazul să-mi îndrept direcția către casă.

Spre norocul meu, pe aplicația Clever Taxi erau destui șoferi online și în zonă, astfel că nu a trebuit să aștept mult până să ajungă taxiul.

Sper că și voi ați avut parte de un weekend pe măsura așteptărilor voastre! Pe weekendul viitor, frumoșilor! 🙂

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Maria pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!