Tu ai văzut-o pe #fatacudistractia ?

#fatacudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Zsuzsa Szakacs va ieși în weekend-uri pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

1 decembrie…
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

După o săptămână încarcată și plină de surprize, pe lângă orele târzii lucrate pe proiecte, este timpul să ne odihnim… nu? E WEEKEND, răspunsul este unul clar: NU! Evenimente avem cu carul pentru că la Cluj nu se doarme și Clujul nu ne dezamăgește când vine vorba de distracție, iar Clever Taxi te ajută să ajungi exact la destinația dorită, fără prea mare bătaie de cap.

Mi-am propus să ies în Shto cu o prietenă, pentru că e miSHTO localul, dar planul meu a luat o întorsătură când am ajuns în Piața Unirii și am primit un mesaj în care m-i se spunea că sunt așteptată pe Piezișă, în Beams. Înainte să plecăm să ne întâlnim cu băieții, am dat o tură pe la Târgul de Crăciun ca să vedem ce activități se desfășoară prin piață. M-am simțit extraordinar datorită atmosferei, muzicii de sărbătoare, vinului fiert și oamenilor fericiți pe care îi vedeam în jurul meu cu zâmbetul pe buze.

??? #fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay #ig_cluj #clujnapoca_city #cluj_napoca

O postare distribuită de Zsu ? (@szsuzsiiii) pe

Beams, un pub noncoformist datorită designului pe care îl are și muzicii deep-house. Localul pe timp de zi este perfect pentru a-ți bea cafeaua iar pe seară te poți balansa pe ritmurile muzicii. Designul combină rusticul cu modernismul, lucru care te relaxează și te deconectează de agitația din jur. Structura localului este una interesantă, la etajul 1 având mese mari, scaune confortabile, la parter aflându-se barul și câteva mese, iar la “subsol” fiind baia. Vinul fiert pe care l-am băut a fost unul excelent, îl recomand cu plăcere tuturor celor care îmi împărtășesc gustul.

Râdem, glumim, dar la Midi când ajungem?! Club Midi, locul unde bătăile inimii se conectează cu pașii de dans, cu oamenii și ce e cel mai important, cu muzica. Vinerea trecută a fost party-ul cu SIT, Sublee și Incolor. A fost genial, clubul nu a fost prea plin, iar băieții de la pupitru au menținut atmosfera. Surprizele nu au întârziat să apară, întâlnindu-mă cu o gașcă mare de prieteni pe ringul de dans alături de care am dansat până la răsărit. Deoarece muzica era foarte tare în club m-a ajutat aplicația Clever, prin care mi-am chemat mașina. Drumul a fost unul foarte plăcut, datorită șoferului cu care am povestit până am ajuns acasă. A fost o seară plimbată, interesantă, dansată… per total a fost o seară plină. Sper că ați avut parte și voi de o seară memorbilă! ?

[continuarea aici]

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Maria pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This