Cum să economisești timpul pierdut la cumpărături pentru petrecerea de Revelion

Home $ Articole $ Cum să economisești timpul pierdut la cumpărături pentru petrecerea de Revelion

by | Dec 29, 2017 | Articole

Cred că putem deja să începem numărătoarea inversă pentru Noul An, că doar știm cu toții cum trece timpul în weekend. În curând vom auzi șampania curgând în pahare, râsetele prietenilor și artificii pe fundal, așa că nu-i timp de stat. Azi vorbesc cu cei care s-au hotărât să facă o mini petrecere la ei acasă, doar cu cei mai dragi oameni lor, fără să se mai complice cu lista de Revelioane last minute pe care am publicat-o noi ieri. Ei bine, categoria aceasta, care va petrece în cadru restrâns, are în schimb altă problemă: e nevoie de niște pregătiri… culinare mai mult.

Hai să vedem cum puteți scăpa și de bătaia asta de cap, că au trecut vremurile când trebuia să stați o zi în bucătărie și 5h în supermarket-uri ca să vă faceți cumpărăturile. Avem noi soluții…

Începem cu prima grijă de pe listă: băutura. Rezolvarea acestei probleme e atât de simplă că parcă nici mie nu-mi vine să cred. Doar imaginați-vă – anul acesta veți înlocui aglomerația de la rafturile de licori, minutele lungi petrecute comparând prețuri în timp ce lumea se împinge în voi că doar na, vor și ei, și discuțiile telefonice cu soția pentru că nu vă puneți de acord cu… o comandă online la cei de la Boozy. Stați cât timp vreți voi să vă uitați pe ofertă, dezbateți cu toți prietenii, calculați prețuri și recalculați, plasați comanda și băutura vine la ușă. Nimic mai simplu.

Poate că v-ați săturat de clasicele platouri, mai ales că abia a trecut Crăciunul și doar cântarul nostru știe cât de greu v-a fost, și vreți să vă așteptați oaspeții cu ceva altfel. Eu propun sushi, preparatul asiatic care a cucerit inima multora dintre noi. În Cluj puteți comanda din mai multe locuri, noi avem și o serie de recomandări. În primul rând sunt cei de la Tokyo, care au și pregătit deja niște combinații inedite pentru Revelion, iar la orice platou de la ei aveți parte și de un cadou delicios garantat. Mai apoi, Nobil sushi, de unde puteți alege efectiv tot ce ați putea pofti în materie de rulouri pline de fericire, iar în ultimă instanță, nu uitați de Sushi Cluj. Because life is simple and fresh, just like sushi!

Dacă încă vă stă mintea la pui, vită, rață și altele de genul, atunci e evident: platourile nu carne de la Moldovan nu pot lipsi de pe masa voastră la trecerea dintre ani. Dacă încă nu ați apucat să gustați din produsele lor, trebuie să știți că Moldovan este una dintre cele mai importante companii de pe piața cărnii și a preparatelor din carne din Cluj, iar bunătățile sunt pregătite în cele două unități de producție, la Sânnicoara și Dezmir. Puteți comanda de la ei trei tipuri de platouri (Regal, Șnițel sau Tradițional), iar comenzile se preiau în oricare din magazinele lor, Moldovan sau CosmFan, sau la numărul de telefon 0756 347 126. Livrarea se face în magazinul indicat de client, la termenul agreat în momentul comenzii. La efectuarea comenzii se achită 50% din valoare, restul la livrare.

Pentru desert nu puteți apela la nimeni altcineva decât la cei de la Marty, care știu prea bine cât de mult îți place la ei, așa că au creat Marty Catering & Events tocmai pentru a te ajuta la organizarea unor evenimente sau mese de neuitat cu familia și prietenii apropiați. Cheesecake-ul este un dulce cu care nu puteți da greș, cam toată lumea îl agreează. Fie că vorbim de cel original sau de cel cu caramel și alune, banane, ciocolată neagră sau biscuiți Oreo, cu siguranță oaspeții își vor găsi aroma favorită. Puteți comanda la bucată, pentru a avea mai multe sortimente, sau puteți merge la sigur cu un tort, dacă cunoașteți preferințele invitaților și știți că nimeni nu va refuza.

În cele din urmă, amintim de Bringo, care îți aduce cumpărăturile direct acasă! Nu de alta, dar poate chiar nu aveți niciun chef să stați la cozi. În trafic, la măsline, la casă. Este prima platformă de acest gen, care ne pune în contact cu livratori specializați, iar procesul e unul foarte simplu. Alegeți magazinul, produsele și plasezi comanda, Bringo îți afișează livratorii disponibili, iar cel ales de tine face cumpărăturile în locul tău și ți le aduce în intervalul dorit. Tu plătești produsele în momentul în care acestea îți sunt livrate. Azi au program de funcționare până la ora 21, iar mâine până la 15.  Aplicație disponibilă pentru Android și iOS.

Așadar, pregătiți de Revelion?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!