“my-go-to places” când mi-e poftă de un burger bun în Cluj | #adelicious

Home $ Articole $ “my-go-to places” când mi-e poftă de un burger bun în Cluj | #adelicious

by | Dec 29, 2017 | Articole

Salutare! Sunt Adelicious si imi place mancarea delicioasa din Cluj. Lista mea de preferinte cuprinde cele mai bune preparate ale localurilor din Cluj, pe care le aleg cu atentie. Urmareste-mi recomandarile si descopera tot ce e delicios!

Burgerul este un preparat care atrage foarte multi gurmanzi. Restaurantele din Cluj ne ofera posibilitatea sa testam diferite retete si sa le alegem pe cele potrivite preferintelor noastre. Indiferent de combinatia de ingrediente folosite, un burger bun trebuie sa contina in mod obligatoriu carne frageda si o chifla proaspata.

Desi multi burgeri au trecut prin farfuria mea, doar cativa m-au impresionat, astfel incat ii regasiti si in recomandarile mele.

Kill the Burger” de la Chop este burgerul meu preferat: o monstruozitate de burger, cu carne frageda, gatita medium rare pe gratar Josper, insotita de sos ranch, salata, ardei copt, un ou cu galbenus moale, branza topita si o chifla proaspata si pufoasa! “Kill the Burger” este servit cu cartofi prajiti cu chili si fiti siguri ca face exact ce promite: va omoara foamea si va murdareste mainile. Bucataria la Chop este deschisa si poti sa ii urmaresti pe bucatari cand pregatesc mancarea, asa ca asteptarea preparatelor comandate se transforma intr-o pofta greu de stapanit.

The boss is back” de la Marty Plaza din Platinia este un alt burger care imi place. In aceasta locatie Marty carnea este gatita pe un grill cu roca vulcanica, ceea ce ii confera o fragezime aparte si o aroma intensa. “The boss is back” contine carne de vita, bacon, salata, castraveti murati, ou, maioneza si salsa picanta. Un burger atat de incarcat poate sa fie o provocare pentru cei care isi doresc sa manance ordonat, pentru ca este reteta ideala pentru “the perfect mess”.

Ultima oprire pe lista mea de preferinte este la California Burger. Localul mic, amenajat in stilul anilor’50, m-a cucerit de la prima vizita cu burgerii deliciosi si gustul lor unic, care poarta semnatura California. Burgerul meu preferat de la ei este cel “Traditional“: chifla pufoasa, carne de vita, cascaval Cheddar, salata, rosii, castraveti murati, ceapa, peste care adaug intotdeauna sosul spicy. Iubesc sa mananc burgerul de la California in picioare, pe tejgheaua amenajata pe post de masa, la intrarea in local!

Aceste trei localuri sunt “my-go-to places” cand mi-e pofta de un burger bun în Cluj.

Voua unde va place burgerul si de ce? Hai sa facem schimb de experiente culinare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!