De ce ar trebui sa tina cont un jucator nou in lumea pariurilor

Home $ Diverse $ De ce ar trebui sa tina cont un jucator nou in lumea pariurilor

by | Apr 12, 2018 | Diverse

Nu este nevoie sa ai aptitudini caracteristice celebrilor detectivi, gen Sherlock Holmes, pentru a observa multitudinea caselor de pariuri prezente in toate cartierele oraselor din Romania si chiar si in zonele rurale, numarul acestora putand fi concurat doar de cel al farmaciilor. Oferta este destul de bogata si in mediul online, unde, conform Oficiului National al Jocurilor de Noroc, avem in acest moment 22 de operatori licentiati in domeniul jocurilor de noroc si pariurilor sportive.

Cum mirajul castigurilor rapide a starnit mereu interes maxim iar in lumea pariurilor poti oricand obtine castiguri fabuloase cat ai zice ,,bet’’, din ce in ce mai multi romani isi incearca norocul plasand pariuri fie la agentiile stradale, fie la cele online. Despre avantajele si dezavantajele fiecarei din cele doua variante s-a discutat de foarte multe ori, asa ca nu o sa insistam prea mult pe aceasta tema, sfatuindu-i totusi pe incepatori sa aleaga mereu brandurile cele mai cunoscute, acolo unde cuvintele reputatie , incredere si siguranta sunt la mare pret.
Referindu-ne la cazinourile din mediul online, trebuie sa atragem atentia jucatorilor incepatori asupra bonusurilor de bun-venit, care, in unele cazuri, sunt pe cat de pompoase, pe atat de greu de eliberat. Asadar, inainte de a va ,,arunca’’ asupra pachetelor de bun-venit oferite clientilor noi de toate casele de pariuri online, asigurati-va ca cititi cu suficienta atentie Termenii si Conditiile aferente fiecarei oferte in parte. O idee cat se poate de logica ar fi sa va deschideti, pentru inceput, cont la cazinourile online ce ofera bonus fara depunere, asigurandu-va in acest fel o initiere in lumea pariurilor fara a risca bani din propriul tau buzunar.

Un alt sfat de care ar trebuie sa tina cont pariorii incepatori este cel privind auto-controlul. Cei care stau rau la acest capitol, ar trebui sa evite pe cat posibil jocurile de noroc, sub orice forma a lor, deoarece orice parior de succes poate confirma faptul ca doar cu o disciplina poti obtine castiguri pe termen lung.

Foarte des, in ultima vreme, apar pe retelele de socializare diferite persoane ce pretind ca pot oferi pariuri sigure (in general de tip pauza/final) si, culmea, in mai toate cazurile se gasesc destui creduli care ajung sa plateasca sume cuprinse intre 50 si 200 RON pentru astfel de ponturi ,,sigure’’. Referitor la aceste practici, putem spune ca singurul lucru sigur in ceea ce le priveste este faptul ca nimeni nu s-ar apuca sa faca “maruntis” pe net, daca ar intra cumva, ipotetic vorbind, in posesia unei astfel de informatii. Nu credeti ca mai degraba ar aduna toti banii pe care ar putea si i-ar miza pe acel meci?

La finalul acestui material, iata cam care ar fi cele mai utile sfaturi de care ar trebui sa tineti cont in momentul in care va hotarati sa va incercati norocul la pariuri:
– Stabiliti-va suma pe care o puteti aloca pariurilor intr-o anumita perioada, fara a va afecta viata sociala in vreun fel, si incercati sa pariati intotdeauna doar banii pe care vi-i puteti permite. Suna utopic pentru unii, insa e regula de aur.
– NU paria cand esti obosit, suparat, extaziat, nervos sau sub influenta alcoolului! Foarte rar se pot intampla lucruri bune in contul tau de pariuri atunci cand te lasi cuprins de emotii.
– Analizeaza foarte bine un eveniment sportiv inainte de a paria pe el. Invatati din greselile facute de pariorii cu state vechi! Ei iti vor spune ca la fel de contraindicat este sa pariezi la inceputul sau sfarsitul campionatelor de fotbal. Motivele sunt simple: daca la inceput nu ai de unde sa stii exact cum se vor prezenta echipele in urma noilor achizitii de jucatori sau chiar si antrenori, la final de sezon, multe formatii pe care majoritatea plaseaza pariuri sunt poate deja campioane sau se menajeaza pentru fazele finale din Europa League sau UEFA Champions League.
– In cele din urma nu uita scopul principal al jocurilor de noroc: distractia. Odata ce incepi sa vanezi cu prea multa pasiune castigurile, s-ar putea deja sa ai o problema!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!