5 evenimente inedite din Cluj la care trebuie să ajungi cel puțin o dată

by | Apr 18, 2018 | Articole

Chiar dacă vremea nu e foarte prietenoasă azi și soarele nu mai strălucește pe cer așa cum o făcea săptămâna trecută, asta nu mă oprește să visez cu ochii deschiși la toate petrecerile la care voi participa vara aceasta, poate-poate trece timpul mai repede. Eu sunt total anti-iarnă, anti-frig, anti-zăpadă, meteo-dependentă, poți pune un zâmbet pe fața mea doar dacă afară sunt peste 10 grade. Sau dacă ești al naibii de amuzant. Așa că am așteptat cu nerăbdare să ieșim din bârlog ca ursuleții după hibernare și să mă pot relaxa cu prietenii la câte un party, două. Pe weekend.

Pe de altă parte, știți că nu orice tip de eveniment will do the trick, așa că azi vă povestesc despre 5 concepte de petreceri inedite din Cluj la care trebuie să ajungi măcar o dată. Vara asta, de preferat.

Nu știu dacă va fi o surpriză pentru cineva faptul că preferata mea e Alandala, dat fiind faptul că mai mereu mă puteți găsi vinerea, în intervalul orar 01.00 – 07.00, în Club Midi, deci sunt mare fan al acestui tip de muzică. Eu și toată lumea care a fost prinsă în acest val techno care ne poartă, de câte ori îi dăm ocazia, pe ritmuri care ne fac până și urechile să danseze, nu doar picioarele. Sigur ați fost și voi măcar la o petrecere Alandala, măcar la un Day & Night, la Casino, în Parcul Central, n-ai cum să treci pe lângă locație și să nu-ți ciulești antenele, dornic să nu fi ieșit la alergat, ci la o sesiune de cardio prin dans. Ne-am mai plimbat alături de cei de la Alandala la Motel Gilău, pe Dealul Feleacului, chiar și în Austria și la Băișoara iarna aceasta, când ne-am dat seama că nu mai avem răbdare până vine vara, și de fiecare dată a fost o experiență plină de aventuri. We can`t wait!

Chouette este un alt concept care nu poate lipsi din această listă, a evenimentelor inedite. În cazul acesta vorbim de o întâlnire învăluită în mister, cu acces restrâns, o seară elegantă unde doamnele, domnișoarele și cavalerii se bucură în principal de momente de networking și nu sunt neapărat în căutare de muzică care să le explodeze în timpane. Dacă sunteți obișnuiți să ieșiți din casă doar după miezul nopții, s-ar putea ca aceasta să nu fie petrecerea pe care o căutați, pentru că începe mai devreme. Următorul party Chouette are loc chiar sâmbăta aceasta, iar tema este ”L’anniversaire”. Dress code-ul include culorile auriu și argintiu, dar și cele de bază – negru și alb.  Dacă nu ai fost niciodată și îți dorești să vezi cum e, poți ruga un prieten care a mai fost să te recomande sau trimite un mesaj direct pe Facebook. Eu zic că e ocazie perfectă, atât pentru doamne, cât și pentru domni, de a purta unele haine pe care le au în garderobă și pentru care nu au găsit un context încă.

A post shared by Chouette (@chouette.ro) on

Un alt nume care ne va trezi multora destul de multe amintiri este Daydreaming. Eu încă îmi amintesc de primul la care am fost, pe acoperișul Multiplexului Leul, cu soarele apunând pe fundal și muzica lui Parra for Cuva, care mixa desculț. După cum zic și ei, Daydreaming e mai mult decât un simplu concept de petrecere, e o stare de spirit, e dorința de a fi treaz, lucid, dar complet conectat cu visele tale, e despre starea aceea pe care o ai când închizi ochi și te simți inundat de tot ce înseamnă viață. Deja au anunțat primul party pe anul acesta, va avea loc în data de 18 mai la Aroma Restaurant, tot pe acoperiș, unde ne întâlnim cu Kerala Dust live, Marwas, Akos și Esaunue.

Chiar dacă Sunsets este ceva nou pe piața clujeană, nu-mi amintesc să fi refuzat noi vreodată o petrecere bună și un motiv de a scoate gașca din casă. Despre tot ce înseamnă conceptul Sunsets am povestit pe larg în articolul de aici, însă tot ce trebuie să rețineți e următorul lucru: nu trebuie să vă mai faceți griji legate de planurile de sâmbăta aceasta, pentru că liniștiți puteți dormi până mai târziu, iar până vă mai învârtiți de două ori prin casă și mâncați ceva, deja e timpul să mergeți la party. Rooftop Sunsets – Utah Jazz vă așteptă pe acoperișul de la Cluj Arena, la etajul 3, alături de Akos, Missile, DWLS, Massive Fluo și Beatjunkz. Se anunță un apus senzațional, sperăm că-l privim împreună, nu?

A post shared by Sunsets (@sunsets.experience) on

În ultimă instanță, nu putem încheia fără să menționăm Atelier Panorama, adunările din vârf de deal care pe mine personal m-au făcut întotdeauna să uit de tot ce înseamnă grijă omenească, nimic nu te detașează mai bine de orice probleme ai avea decât o vizită în natură, câteva drink-uri, muzică chill și cei mai dragi oameni aproape. Îmi plac la nebunie petrecerile lor deasupra orașului, sonoritățile funk, disco și electro-jazz, cerul plin de stele și vibe-ul magnific pe care-l emană toată verdeața din jur. Atelier Cafe, când anunțați primul party, că deja se adună emoțiile?

A post shared by Oana Huja (@oanahuja) on

V-aș întreba la care din aceste petreceri ne întâlnim vara asta, dar mai bine o spun eu, să fie mai sigur, să rămână scris undeva – la toate!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This